SERVICEYDELSER

Fra identificering af investeringsmuligheder, erhvervelse og finansiering, til konceptudvikling, driftsoptimering, træning og uddannelse.

Se herunder, hvordan vi kan hjælpe dig, som hotelrådgiver og sparringspartner

EJENDOMSUDVIKLING

Med udgangspunkt i selve hotelbygningen bistår vi med alle relevante opgaver inklusive udarbejdelse af markedsanalyser eller ejendomsvurdering.

Vi bistår også med at finde den rette operatør og/eller ejendom, der netop passer til dine behov og ønsker.

LÆS MERE OM EJENDOMSUDVIKLING

MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING

I kraft af vores virke er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i hele verden og i særdeleshed i Skandinavien.
LÆS MERE OM MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING

KONCEPTUDVIKLING

Koncept og design bliver ofte undervurderet, selv om det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele.

Dette gælder for hospitality-branchen, men i stigende grad også ejendomsbranchen, som har set mulighederne for at tilføje f.eks. kontorejendomme en serviceoplevelse fra hotelbranchen.

Læs mere om KONCEPTUDVIKLING

ØKONOMIADMINISTRATION

TN Financial Services giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis.

Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter. Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

Læs mere om ØKONOMIADMINISTRATION

REKRUTTERING OG EXECUTIVE SEARCH

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere.

Læs mere om rekruttering & executive search

DRIFTSOPTIMERING & INTERIM MANAGEMENT

Driften er hjerteblodet i ethvert selskab inden for hospitality, men også en kilde til konstante overvejelser.

Vi bistår med både de større beslutninger og løbende evalueringer og forbedringer.

Læs mere om Driftsoptimering og interim management