Se herunder, hvordan vi kan hjælpe dig, som hotelrådgiver og sparringspartner

TN ASSET AND PROPERTY MANAGEMENT

Med udgangspunkt i selve hotelbygningen bistår vi med alle relevante opgaver inklusive udarbejdelse af markedsanalyser eller ejendomsvurdering, men også at finde den rette operatør og/eller ejendom, der netop passer til dine behov og ønsker.

LÆS MERE OM ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

TN CONCEPT & DESIGN

Koncept og design bliver ofte undervurderet, selv om det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele. Dette gælder for hospitality-branchen, men i stigende grad også ejendomsbranchen, som har set mulighederne for at tilføje f.eks. kontorejendomme en serviceoplevelse fra hotelbranchen.

Læs mere om Concept & Design

TN FINANCIAL SERVICES

TN Financial Services giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis. Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter. Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

Læs mere om Financial Services

TN MANPOWER & TRAINING

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende. Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

Læs mere om manpower & training

TN OPERATIONAL SERVICES

Driften er hjerteblodet i ethvert selskab inden for hospitality, men også en kilde til konstante overvejelser. Vi bistår med både de større beslutninger og løbende evalueringer og forbedringer.

Læs mere om Operational Services

TN IT & TECHNICAL SUPPORT

Overvejer du at outsource dine IT- og teknikopgaver for at sikre stabiliteten i driften og for altid at have den fornødne kompetence ved hånden? Så har vi løsningen i tæt samarbejde med RAW IT.

Læs mere om IT og Technical Support