Se herunder, hvordan vi kan hjælpe dig, som hotelrådgiver og sparringspartner

TN ASSET AND PROPERTY MANAGEMENT

Overvejer du at investere i hospitality-relateret ejendom i Skandinavien? Ønsker du at bygge selv eller overtage en eksisterende ejendom?

Har du allerede ejendommen, men ønsker at finde den bedst egnede operatør?

Har du brug for nye øjne på mulige finansieringsmuligheder?

LÆS MERE OM ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

TN CONCEPT & DESIGN

Koncept og design bliver ofte undervurderet på det nordiske marked, selv om det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele. Vi skaber grundlaget for disse designprocesser og rådgiver og bistår hele vejen, både når det gælder koncept og indretning samt udviklingen af enkelte produkter og events.

Vi dækker hele service- og hospitalitybranchen med alt fra konceptudvikling af in-house café- og restaurantløsninger samt udvikling af cateringkoncepter for virksomheder, konferencer og events til hoteller. Vores erfaring og knowhow er unik i branchen.

Læs mere om Concept & Design

TN FINANCIAL SERVICES

Giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis.

Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter.

Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

Læs mere om Financial Services

TN MANPOWER & TRAINING

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.

Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

Læs mere om manpower & training

TN OPERATIONAL SERVICES

Driften i ethvert selskab inden for hospitality er hjerteblodet, men samtidig også en kilde til konstante bekymringer og overvejelser.
Med sammenlagt mere end 50 års driftserfaring ved vi om nogen det og bistår derfor gerne, både med de større beslutninger og med løbende evalueringer og forbedringer.
Læs mere om Operational Services

TN IT & TECHNICAL SUPPORT

Overvejer du at outsource dine IT og teknik opgaver for at sikre stabilitet i driften og for altid at have den fornødne kompetence ved hånden? Så er Raw IT løsningen for dig.

Raw IT har på kort tid manifesteret sig stærkt på markedet inden for specialiserede IT-løsninger til hospitality branchen og har i dag kunder i Danmark, Sverige og Norge. Alle bliver betjent at et kompetent team med relevant it-baggrund fra hotelbranchen.

Læs mere om IT og Technical Support

TN COMMUNICATIONS & PR

Kommunikation drejer sig om at fortælle den rigtige historie, med det rigtige budskab – til den rigtige målgruppe. Og selv om god kommunikation ikke er raketvidenskab, kræver den indsigt, skarphed, grundighed, en solid strategi og en effektiv udførsel.

Vores mission er at gøre kommunikation enkel og sikre, at vores kunder bliver set, hørt og forstået.

Læs mere om Communications & PR

TN SALES SUPPORT

TN Sales Services er jeres garanti for den stærkeste repræsentation på det skandinaviske marked – med målrettede handlingsplaner og aktiviteter, der giver jer de bedste muligheder for at styrke jeres position i Norden.

Vores service er målrettet for internationale hoteller og hotelkæder, som ser mulighederne i det skandinaviske marked.

Læs mere om Sales Services