Desktop

Mobil

IPad

Rekruttering
og executive search

Hospitality-branchens vigtigste aktiv er personalet. Vi tilbyder vores fulde ekspertise og branchens største netværk, når det gælder Search og Rekruttering af nye medarbejdere.

Vi er engagerede, nysgerrige og gør os umage. Vores proces bygger på direkte dialog, og på at finde det optimale match mellem virksomhedens samlede profil og den enkelte kandidat – fagligt og som person. 

Rekruttering & executive search 

 

Står du over for at skulle rekruttere en ny leder eller direktør, så tilbyder Telling & Nesager at identificere kvalificerede kandidater ud fra vores omfattende branchenetværk med udgangspunkt i en af vores rekrutteringsmoduler.

Formålet med vores assistance til rekruttering er at frigive din tid og dine ressourcer til det, du er bedst til. Imens gør vi det, vi selv er bedst til, nemlig at kende og pleje vores omfangsrige netværk, således at vi altid er top of mind hos de skarpeste kandidater på markedet.

Telling & Nesager er markedsledende i Danmark hvad angår ledelsesrekruttering til hospitality-branchen. Vi gør os altid stor umage for at skabe det allerbedste match. 

 

Rekruttering

 

Når det gælder ledelsesrekruttering tilbyder vi to forskellige modeller. I den fulde rekruttering er vores konsulenter med i hele processen fra afsøgning af potentielle kandidater til den endelige ansættelse. I vores alternative assisterede rekruttering, identificerer vi et stærkt kandidatfelt og overlader de kvalificerende samtaler og den endelige kontraktfase til jer. 

Begge modeller for ledelsesrekruttering inkluderer muligheden for stillingsopslag på Jomp.dk, Jobindex m.fl. samt relevante sociale medier. 

Assisteret rekruttering Fuld rekruttering
Indledende dialog gerne ved et besøg hos jer. Dette for at afdække virksomhedens stemning, kultur og evt. møde øvrige nøglepersoner*

x

x

Vi udarbejder jobprofil og profilvægtning.

x

Vi udarbejder stillingsopslag, og efter jeres godkendelse sætter vi annonceringsprocessen i  gang.

x

x

Vi afsøger potentielle kandidater gennem vores kandidatdatabase samt vores omfattende netværk

x

x

Vi behandler, kvalificerer og håndterer indkomne ansøgninger

x

x

Vi afholder screeningsamtaler med alle potentielle kandidater

x

x

Vi afholder interviews med de mest kvalificerede og relevante kandidater fra screeningsamtalerne

x

x

Vi indhenter referencer

x

x

Vi præsenterer jer for de bedste kandidater gennem CV, referencer samt korte profilbeskrivelser

x

x

Vi indkalder og koordinerer de ønskede kandidater til samtale, som afholdes af jer

x

Vi udarbejder en profiltest med tilhørende rapport over den enkelte kandidats adfærd og fokusområder/styrker

x

Vi indkalder og koordinerer de ønskede kandidater til samtale

x

Vi deltager i samtalerne sammen med jer og bidrager i valg af kandidat

x

Vi bidrager i de afsluttende forhandlinger med den ønskede kandidat

x

Vi bidrager, om ønsket, til udarbejdelse af ansættelseskontrakt med valgte kandidat

x

Vi følger op med jer og kandidaten i løbet af de første tre måneders ansættelse

x

Vi tilbyder tre måneders jobgaranti

x

x

*Det er også her vi sikrer os input fra jer, bl.a. om hvad der skal til, for at jeres kommende kollega opnår succes i jobbet. Herefter udarbejdes en jobprofil og profilvægtning.

Executive search – 

Medarbejder-rekruttering

Det er en løbende opgave at sikre, at man altid har de rette medarbejdere til at løse de respektive opgaver. Der vil altid være et rekrutteringsbehov i hotelsektoren, og derfor har Telling & Nesager taget initiativ til en rekrutteringsportal, der har specialiseret sig i vores branche. Jomp.dk giver det bedst mulige afsæt for, at de rette kandidater bliver matchet med de rette virksomheder. 

Som en naturlig del af vores medarbejderrekruttering tilbyder vi, at jobopslag ikke blot figurerer på Jomp.dk, men også på en række andre sites, inklusive Jobindex og Jobnet, såfremt det vurderes relevant samt udvalgte sociale medier.

For jobsøgende

 

Til dem, der søger nye udfordringer i vores spændende branche, tilbyder Jomp.dk ikke blot et samlet overblik over jobmuligheder, men også en CV-database og Jobagent, så man straks bliver orienteret, skulle drømmejobbet pludselig blive ledigt.

 

Se ledige stillinger, tilmeld cv-database og jobagent på jomp.dk

Vil du høre mere?

Lone Møller

Lone Møller

Rekrutteringskonsulent

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“Telling & Nesager fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter Telling & Nesager har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

T&N NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder og fordybelse fra T&N nyhedsbrev