Desktop

Mobil

IPad

Om Telling & Nesager

Telling & Nesager blev stiftet i 2017 af Michael Telling og Preben Nesager. I 2022, indtrådte Pia Bøgeskov og John Ankjær som nye partnere. Alle partnere i Telling & Nesager har lang ledelsesmæssig erfaring inden for hospitality- og hotelsektoren i Skandinavien.

Fremtidens hospitality

Telling & Nesager har siden grundlæggelsen udvidet med nye brancheservices, der i dag omfatter Markeds- og Produktudvikling, Konceptudvikling, Økonomiadministration og Driftsrådgivning, Rekruttering og Executive Search, Vurderinger og Værdiansættelse.

Visionen er at styrke hospitality-marked med en dynamisk kombination af erfaringsbaseret kompetence og dybdeborende analytisk viden. En udfordring vores team af specialister griber med største engagement og professionel nysgerrighed.

Kontakt os

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Partnere

Michael Telling
Partner

Michael har igennem de sidste 35 år arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

John Ankjær

John Ankjær
Partner

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien.

Pia Bøgeskov

Pia Bøgeskov
Partner

Pia har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. ​

Rekruttering

Økonomiadministration

Driftsteam

Research & Analyse

Michael Tellling
Partner

Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen, men har også være koncernchef for norske First Hotels og drevet egen virksomhed i Schweiz.
Mobil +45 2279 8181
Email Michael.Telling@TellingNesager.com

John Ankjær
Partner

John har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. Derudover har han i ni år arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling.

Mobil +45 5115 5610
Email John.Ankjaer@TellingNesager.com

Pia Bøgeskov
Partner

Pia Bøgeskov har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. Hun har været ansvarlig for udvikling af alle typer af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder. Viden om trends, tendenser og målgrupper har for Pia altid været en naturlig del af helhedsløsningen for at skabe bæredygtige driftsløsninger med fremtidsperspektiv og dokumenterede driftsresultater.

Mobil +45 2518 6023
Email Pia.bogeskov@TellingNesager.com

T&N NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder og fordybelse fra T&N nyhedsbrev

Kim Kjær Hansen
Partner

-

Mobil +45 30 20 83 41
Email Kim.Hansen@tellingnesager.com