Navnlig Navne er en fast klumme, hvor vi sætter spot på nogle af de rekrutteringer, der er sket ikke blot i vores egen men også relaterede brancher, eksempelvis ejendomsbranchen.

December 2022

Dennis Dahl

Dennis Dahl starter som hoteldirektør på Broløkke Herregaard den 15. december. Dennis kommer senest fra en tilsvarende stilling på Kragerup Gods.

Signe Kamper Kankelborg
Signe Kamper Kankelborg er ny ansvarlig for PR og Kommunikation hos Comwell Hotels. Signe kommer senest fra en stilling som pressechef hos dagligvarekæden ALDI. Signe afløser Simon Verheij, som er blevet ansvarlig for rundviserne på Det Kongelige Teater.

Kirsten Munch Andersen
Kirsten Munch Andersen, der var politisk direktør hos HORESTA er startet som partisekretær for partiet Moderaterne. Peter Have, ejer af Låsby Kro, er netop valgt i Folketinget i samme parti.

Dominique Simon
Dominique Simon er udnævnt til Hotel Manager for Zleep Hotels’ første hotel i Spanien, Madrid lufthavn.  Dominique kommer fra en stilling som General Manager for Ibis Alcala la Garena, ligeledes i Madrid.

Jannick Nytoft
Endnu en tidligere HORESTA direktør, Jannick Nytoft, er netop udnævnt administrerende direktør hos De Samvirkende Købmænd.

Norske Helene Hallre
Norske Helene Hallre er udnævnt til Regionschef for Radisson Hotel Group i Danmark, Sverige og Island. Hun fortsætter dog i rollen som direktør for Radisson Hotel Group’s to hoteller i Aarhus.

November 2022

Martin Lemvig

Martin Lemvig er tiltrådt den 1. november som administrerende direktør for Hotel Eyde i Herning. Martin kommer senest fra en tilsvarende stilling hos Casablanca Familien i Århus.

Wictor Lidholm

Wictor Lidholm er tiltrådt som General Manager på The Socialist i København. Wictor kommer senest fra en stilling som Central Sales Manager i Nordic Choice Hotel. Før det var han en årrække hos Excellence Hotels i Sverige.

Thomas Oest

Thomas Oest er flyttet med Scandic da de flyttede fra Scandic Bygholm Park i Horsens til Opus samme sted, nu Scandic Opus Horsens. Thomas har de seneste otte år været hoteldirektør på Scandic Bygholm Park.

Karen Henneberg

Karen Henneberg er udnævnt til hotelchef på det nyåbnede Motel One i Løngangsstræde i København, som tidligere husede Hotel Twentyseven.

Steffen Sivgård Andersen

Steffen Sivgård Andersen er startet som hoteldirektør på Hotel Ballumhus i Bredebro. Han afløser Martin Fuhlendorff

Kari Brandsgård

Kari Brandsgård er netop udnævnt til Hotel Director på de tre overnatningssteder i LEGOLAND. Kari kommer senest fra en stilling som hoteldirektør på Jørgensens Hotel i Horsens.

Peter Gerløv Feddersen

Peter Gerløv Feddersen har de seneste fem år været hoteldirektør på Schæffergården i Gentofte, men er nu blev rekrutteret til stillingen som hoteldirektør for Comwell Holte.

Vibeke Wonsbeck Filsø

Zleep Hotel Vejle åbnede den 1. november og de har i den forbindelse udnævnt Vibeke Wonsbeck Filsø som hoteldirektør. Vibeke kommer senest fra en stilling som direktør for Vejrø Gruppen.

Emil Hauge

Umiddelbart før sommersæsonen fik Brøndums Hotel i Skagen ny direktør. Valget faldt på Emil Hauge, som senest kommer fra en stilling som hotelchef på Zleep Hotel Aalborg.

Juni 2022

Ole Olsen

Til august starter Ole Olsen som hoteldirektør på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing. Hotellet har gennemgået en rivende udvikling de senere år og er netop kåret til Årets Spa af Danish Beauty Awards. Ole har en lang karriere bag sig i Scandic Hotels og kommer seneste fra en tilsvarende stilling på Lübker Golf Resort.

 

Karen Riis van Rijn

Karen Riis van Rijn er tiltrådt som kommerciel direktør for biludlejningsselskabet Sixt. Karen har igennem en årrække været salgsdirektør i BC Hospitality Group.

Helle Tingberg

Helle Tingberg er udnævnt til direktør for hotel- og boligkoncernen A Place To i Esbjerg. Helle afløser Bo Hjorth Paarup, som har valgt at søge nye udfordringer.

Allan Nielsen

Allan Nielsen er tiltrådt som administrerende direktør i Schackenborg Fonden i Møgeltønder. Udover Schackenborg Slot og et landbrug driver fonden også Schackenborg Slotskro. Allan kommer blandt andet fra Hotel Britannia i Esbjerg og senest fra en stilling som direktør i Forenede Hotelservice. Allan afløser Trine Jepsen, som stoppede i efteråret.

…og så skal det da også med her, at Nordic Choice Hotels i 2023 skifter navn til Strawberry.

Maj 2022

Louise Emilie Greve

Louise Emilie Greve er startet som hotelchef på Bandholm Badehotel på Lolland, som for nylig skiftede ejere. Louise har tidligere ejet konsulentvirksomheden Restaurationsgruppen.

Christian Lond

Christian Lond er tiltrådt som direktør på Hotel SP34 i København hos Brøchner Hotels. Christian har en lang karriere i Brøchner Hotels bag sig og kommer senest fra en rolle som Director of Sales and Contracts. Samtidig er koncernens marketing- og kommunikationschef, Maja Whitta Lindeløv udnævnt til CCO.

Michael Gravgaard

De nye lejere bag Hellerup Parkhotel har ansat Michael Gravgaard som hoteldirektør. Michael er samtidig en af aktionærerne i driftsselskabet.

Nikolaj Tamakloe

Nikolaj Tamakloe bliver direktør for den globale medlemsklub Soho House Copenhagen, som åbner til juli. Nikolaj kommer fra en stilling som direktør for det hollandske Zoku Hotel Copenhagen.

Karim Nielsen

Karim Nielsen er ansat som administrerende direktør for Kølpin Hotels efter Janne Moltke-Leth. Derudover er Julian Wruck netop udnævnt til General Manager på Kølpin Hotels flagskib Hotel Sanders. Julian kommer senest fra en stilling som hotelchef samme sted.

Frederik Møller

Tech-virksomheden AeroGuest har ansat Frederik Møller som salgsdirektør. Frederik er et kendt ansigt i branchen og kommer senest fra en stilling som landechef i den svenske hotelkæde Ligula Hospitality.

Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen er stoppet som direktør på Hotel Kong Frederik i København. Han er i stedet startet i en tilsvarende stilling på Comfort Hotel Malmö.

Oktober 2021

Nye kapaciteter, nye navne og nye tider. Vi sætter spot på nogle af de nye kræfter i hotelbranchen, der skal være med til løfte opgaven efter corona. Der er lysere tider på vej, selv i hovedstaden hvor belægningen i 3. kvartal 2021 blev fordoblet i forhold til sidste år. Med ny kapacitet og nye hotelkoncepter, står København dog stærkt, når rejselysten igen vinder over krise og frygt.

Jannick Nytoft

Jannick Nytoft er udnævnt til administrerende direktør for HORESTA. Han tiltræder den 1. januar 2022. Jannick kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i EjendomDanmark, der varetager interesserne for ejendomsejere og -administratorer.n.

Lise Egenius

Lise Egenius er tiltrådt som GM for det første af to 25hours-hoteller, som åbner på Købmagergade i København til marts næste år og derfor får det passende navn 25hours Hotel Indre By. Lise bringer stor erfaring med sig fra blandt andet Brøchner Hotels og Guldsmeden Hotels. Senest kommer Lise fra en stilling som Community Manager hos Regus.

Lise Egenius

Lise Egenius tiltræder som GM for 25hours Hotel Indre By, der åbner til marts næste år.

Ole Høgh

Ole Høgh er 1. november udnævnt til distriktsdirektør for Distrikt Øst hos Scandic Danmark.  Ole er rekrutteret indefra og kommer senest fra GM stillinger på Scandic Ringsted, Scandic Roskilde og Scandic Sydhavn.

Kirsten Glente Grindsted

GM Kirsten Glente Grindsted fra Scandic Copenhagen får nu ansvaret for Scandics hidtil største satsning i Danmark, Scandic Spectrum med 632 værelser, som åbner til marts næste år. På Scandic Copenhagen afløses hun af Peter Kjerkegaard, som kommer fra en stilling som GM på Scandic Sluseholmen, og posten her overtages af Jacob Brammer fra Scandic Front.

Kristine Obling Ravnevand

Efter driften af Hotel Astoria ved hovedbanegården i København er solgt til CIC Hospitality, er direktørposten overtaget af Kristine Obling Ravnevand. Kristine har de seneste år arbejdet hos Thon Hotels i Norge og før det hos blandt andet Hotel Skt. Petri, Arp-Hansen og Hilton.

Christian Sunn

Christian Sunn er tiltrådt stillingen som administrerende direktør for Cirkusbygningen i København. Christian har de seneste mange år beskæftiget sig med møder og events hos blandt andet Kilroy, American Express og Egencia.

Maj 2021

Anders Duelund

Anders Duelund som indtil november 2019 var koncern hoteldirektør for BCHG og dermed havde ansvaret for Copenhagen Marriott Hotel, AC Hotel Bella Sky og Crowne Plaza Copenhagen, er udnævnt til General Manager for NH Collection Copenhagen, som åbner til september i Ørkenfortet i København.

Anders Duelund

Pia Remillard

Pia Remillard er startet som direktør for IDA Conference den 20. april 2021. Hun kommer senest fra en stilling som General Manager på Hotel SP34, Brøchner Hotels.

Pia Remillard

Gitte Nødskov startede den 12. april 2021 som Head of Sales på Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Visit Carlsberg og Carlsberg Venues.

Hotel d’Angleterre’s Concierge Manager Anders Ølsted Jensen er blevet udnævnt til President International at Les Clefs d’Or.

Dak Wichangoen, køkkenchef på Kiin Kiin igennem en årrække har valgt at opsige sin stilling og flytter til Århus. Hendes afløser er endnu ikke fundet.

Arp-Hansen Hotel Group har gennemført en større rokade på direktionsgangen. Blandt andet rykker General Manager Jep Friis Egefjord fra Steel House til Next House Copenhagen og Michelle Gram bliver udnævnt til General Manager for Steen House.

Marts 2021

Helle Kristine Hedekær er tiltrådt som hotelchef på Gl. Brydegaard i nærheden af Helnæs på Fyn. Helle kommer senest fra en stilling som salgsansvarlig for Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg.

Peer H. Kristensen tiltræder den 1. april 2021 som direktør for Destination Vesterhavet. Peer i knap to år været CEO for Aarhus Airport og var før det, direktør for VisitAarhus.

Den 1. juni 2021 tiltræder Christina Jørgensen rollen som til administrerende direktør for Freja Ejendomme, hvor hun afløser Karen Mosbech. Christina har en solid erfaring i ejendomsbranchen, senest fra MT Højgaard, hvor hun var direktør for Projektudvikling & OPP.

Den 1. april 2021 starter Klaus Johansen som Commercial Director i Scandic Hotels. Han bliver således ansvarlig for alle kædens aktiviteter indenfor salg, revenue management, marketing og booking. Klaus har en fortid i Scandic, men kommer senest fra Green Hat People.

Kari Brandsgård er netop startet som direktør på det nyrenoverede Jørgensens Hotel i Horsens. Kari har de seneste godt seks år bestridt en tilsvarende stilling på herregården Haraldskær ved Vejle, som er en del af Sinatur Hotel & Konference.

Den 1. februar 2021 er Ole Andersen tiltrådt som administrerende direktør for Dyrehavsbakken i Klampenborg. Han har tidligere være CEO for Danhostel Danmarks Vandrerhjem og før det, Vice President, Sales & Marketing i Wonderful Copenhagen.

Edel Clausen får den 1. marts 2021 som det overordnede ansvar for udviklingen af alle kommercielle aktiviteter ved Kongernes Samling Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus. Samtidig bliver hun daglig leder af Koldinghus. Edel har det seneste års tid være Hotel Manager på Zleep Hotel Billund Airport.

Den 1. februar 2021 er Ole Olsen tiltrådt som direktør og COO for Lübker Golf & Spa Resort på Djursland. Ole kommer senest fra Scandic Hotels, hvor han har været direktør for deres hotel i Sønderborg og senest Scandic Aarhus Vest.

Helle Hedekær

Helle Hedekær

Klaus Johansen

Ole Andersen

Ole Andersen

Januar 2021

Jesper Stubgaard bliver Copenhagen Admiral Hotels nye General Manager den 1. februar 2021 efter Midstar overtog hotellet tilbage i november 2020. Jesper kommer senest fra en tilsvarende stilling på Hotel Skt. Petri i København, en del af Nordic Hotels & Resorts.

Nikolaj Tamakloe er valgt til at skulle åbne Zoku Copenhagen som General Manager. Hotellet er beliggende ved siden af DR Byen på Amager og åbner den 1. april. Læs i øvrigt artiklen om Zoku’s to grundlæggere her i nyhedsbrevet.

Mogens Jørgensen bliver General Manager på Scandic’s seneste satsning, Scandic CPH Strandpark ved Københavns Lufthavn. Mogens kender Scandic brandet godt og kommer senest fra en tilsvarende stilling på Scandic Sydhavnen.

Jesper Stubgaard

Karina Living, som var valgt til at skulle åbne GM Comfort Hotel Copenhagen Airport ligeledes ved Københavns Lufthavn, bliver nu i stedet Head of Administration for Squaremeter, et københavnsk ejendomsudviklingsselskab. Med Karinas baggrund er hun ligeledes valgt til at være Pre-opening Manager på Squaremeters seneste kontorhus, The Archive House på Vesterbro.

I transportbranchen er Niels Hemmingsen blevet udnævnt til administrerende direktør for Aalborg Lufthavn. Niels kommer senest fra en stilling som driftsdirektør i flyselskabet SAS. Tiltrædelsen sker samtidig med, at BaneDanmark lancerer direkte togforbindelse til landets tredjestørste lufthavn, med direkte forbindelse til det jyske hovedjernbanenet.

Brian Thorsted Hansen bliver ny koncernchef for det norske færgeselskab Fjord Line, som blandt andet har en række ruter til Hirtshals i Nordjylland. Brian kommer senest fra en stilling som Vice President, Head of Business Unit Group Passenger i DFDS.

Fra ejendomsbranchen tiltræder Rutger Arnhult til marts rollen som bestyrelsesformand for Castellum, Sveriges største børsnoterede ejendomsselskab. Rutger fratræder samtidig sin stilling som CEO for ejendomsselskabet Klövern.

Karina Living