LEDER DU DANMARKS BEDSTE HOSPITALYTY-TEAM?
Formålet med bevidst teamarbejde, er at sikre et gnidningsfrit og optimalt samspil mellem forskellige ledere i virksomheden.

Download PDF’en og tag den med til dit næste ledermøde.

Kommer snart

MÅLGRUPPE

Beslutningstagere som tror på udvikling af ledere og teams, således at de altid præsterer deres ypperste.

METODE

Vi sætter os ind i den konkrete situation, således at vor indsats er specielt tilpasset netop de konkrete behov. Et forslag kunne dog være:

– Afdækning af opgave og handlingsplan, sammen med beslutningstagere.

– Udarbejdelse af personprofil samt personlig feed- back og coaching/performance mentoring af hver enkelt leder.

– Dernæst samlet workshop, med fokus på forståelse for forskelligheder og ikke mindst lighedspunkter, de forskellige profiler imellem.

– Feedback og samling samt fremadrettet tilgang, med beslutningstagere. Alt sammen med fokus på, og stor respekt for, den enkelte.

– Opsamling, evaluering og brush up efter 1 måned. Videre handleplan identificeres og lægges, om nødvendigt.

VÆRDI

For progressive virksomheder giver teamudvikling en optimal udnyttelse af ledergruppe og mellemledere. Virksomheder, som vægter holdånd og korpsånd højt og ved, at det er i samspillet, den helstøbte gæsteoplevelse findes.

MÅL

Forebyggelse af silotænkning og subkulturer. I stedet, altid velunderbygget samspil, ledere imellem, så organisationen fungerer som en velsmurt maskine, med kompetencer og forretning i højsædet.

PRIS

Prisen varierer i sagens natur meget efter tilpasset projektform, men for ovennævnte metode, baseret på 8 personprofiler samt ca. 15 timer i alt, vil udgiften forbundet være omkring 28.000 kr.