Loading...
REKRUTTERING OG EXECUTIVE SEARCH2023-01-17T16:19:30+00:00

REKRUTTERING OG EXECUTIVE SEARCH

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

MANAGEMENT-REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

Står du over for at skulle rekruttere en hoteldirektør, en ny leder, eller ønsker du at sikre fornyede kræfter til din eksisterende ledergruppe, så tilbyder vi identificering af kvalificerede kandidater ud fra vores omfattende netværk i branchen.

Formålet med assistance til rekruttering og executive search er at frigive din tid og dine ressourcer til det, du er bedst til.

Imens gør vi det, vi er bedst til, nemlig at kende og pleje vort omfangsrige netværk, således at vi altid er top of mind hos de allerdygtigste kandidater i markedet.

MEDARBEJDERREKRUTTERING

Det er en løbende opgave at sikre, at man altid har de rette medarbejdere til at løse de rette opgaver. Rekrutteringsbehovet inden for hospitality er konstant, og vi har derfor taget initiativ til en rekrutteringsportal, der har specialiseret sig i vores branche.

JOMP.DK giver det bedst mulige afsæt for, at de rette kandidater bliver koblet med de rette virksomheder. Her tilbyder vi jobopslag ikke bare på Jomp, men også på en række andre sites, inklusive Jobindex og Jobnet, hvor det vurderes relevant.

Som branchens egen rekrutteringsportal ønsker vi også at sikre, at vi ikke bare er de bedste, men også til enhver tid er de billigste. Derfor tilbyder vi en række løsninger fra et enkelt jobopslag til klippekort og årspakker.

FOR JOBSØGERE

Til dem, der søger nye udfordringer i vores spændende branche, tilbyder JOMP.DK ikke blot et samlet overblik over branchens ledige job, men også CV-database og Jobagent, så man straks bliver orienteret, skulle drømmejobbet pludselig blive ledigt.

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i bestyrelsen følte vi gennem hele forløbet, at opgaven var lagt i sikre hænder.

ANDERS THOUSTRUP | BESTYRELSESFORMAND | HOTEL RANDERS-SELSKABERNE

NYHEDER OM REKRUTTERING OG EXECUTIVE SEARCH

KONTAKT

Lone Møller
Rekruttering og Executive Search
Tlf. +45 2446 9064
E-mail: lone.moller@tellingnesager.com