Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.

Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

Står du over for at skulle rekruttere en hoteldirektør eller måske en hel ledergruppe, eller ønsker du at sikre  fornyede kræfter til din eksisterende ledergruppe, så tilbyder vi identificering af kvalificerede kandidater ud  fra vores omfattende netværk i branchen samt rekrutteringserfaring.

Vi tilbyder desuden kompetent  assistance indenfor onboarding, personale- og teamudvikling, profilidentificering etc.

LÆS MERE OM REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

TRÆNING / UDDANNELSE

Typisk på baggrund af vores kvalitets- og gæsteoplevelsesanalyser tilrettelægger vi om nødvendigt et trænings- og uddannelsesforløb, som sikrer, at dit personale er rustet til at levere de forbedringer, som du forventer. Eksekveringen foretages enten af os selv eller af udvalgte samarbejdspartnere, som specialiserer sig på netop dette område.

LÆS MERE OM TRÆNING & UDDANNELSE

TEAMUDVIKLING

Skab optimal synergi og stærkt samspil for dit hold. Undgå silotænkning og se ejerskab og engagement via højnet menneskeforståelse, medarbejder- og gæsteoplevelse. Gennem mangeårig indsigt, såvel som ved brug af effektive og valide analyseværktøjer og personprofiler, hjælper vi med at sætte, og optimere, teams, til deres fulde potentiale.

Nydannede ledergrupper, bestyrelser og øvrige teams, kan med fordel identificere styrker, skævheder og konsensus og på den måde sikre motivation og fælles kurs. For etablerede grupper, kan bevidst teamudviklingsarbejde også gøre den afgørende forskel for det målrettede samspil, den optimale trivsel og de helt unikke resultater.

LÆS MERE OM TEAMUDVIKLING

OUTPLACEMENT

Styrk din organisation og omdømme ved at håndtere alle processer med høj kvalitet. Ikke mindst de mere vanskelige, såsom fratrædelser og afskedigelser. Ved kendskab til mennesker, markedet, kommunikation og netværk, afhjælper vi gennem dialog og konkret rådgivning, udfordringer i forbindelse med karriere- og sporskifte.

Må du beklageligvis sende en skattet medarbejder videre i sit arbejdsforløb, kan vi med fordel være behjælpelige med at gøre transitionen så glat og smertefri, som muligt. Med respekt og forståelse for individualitet, hjælper vi med at åbne de rette døre og skabe grobund for klarhed, optimisme og muligheder.

MANPOWER

Kom nemt om de praktiske udfordringer ved at have ansat personale, undgå tidstung lavpraktik og undgå personalesager. Vi håndterer de forhåndenværende opgaver, når medarbejdere skal driftes, håndteres og nurses. Dette gøres gennem udarbejdelse af ansættelseskontrakter, løn- og ferieadministration for hver eneste medarbejder.

Rådgivning omkring medarbejderpleje og -håndtering, overenskomst og ansættelsesretslige forhold samt adgang til vore administrative IT-systemer. Herudover, bidrager vi yderligere til det stærke samspil med assistance ved Den Gode MUS-proces, outplacement samt teamudviklingsseminarer.

HR MANAGEMENT

Din organisation fortjener en bevidst og kompetent medarbejderhåndtering. Herved får du det engagerede og motiverede hold, der møder hverdagens udfordringer med klasse, samspil og effektivitet.

Vi afdækker, i samarbejde med dig og din virksomhed, dit behov for personalerelaterede aktiviteter og HR-ydelser. Dernæst giver vi dig adgang til rådgivning, branche- og fagmæssig ekspertviden, afprøvede koncepter samt stærke coaching kompetencer, i det begrænsede tidsomfang du har brug for, og med en derved tilpasset forbundet omkostning.

PERFORMANCE MENTORING/COACHING

Med den målrettede, personlige præsentation, sikres du de bedst mulige vilkår for succes i dit arbejdsliv. Du får en nænsom, men bestemt, coaching i livets vanskelige disciplin og finder det fokus, den energi og det drive, der kan tage din karriere til de nye højder den fortjener. I lighed med sportsverdenen, arbejdes der målrettet med at optimere og værdisætte præstationer, meritter og kompetencer.

Gennem et kort, men intensivt, coachingforløb åbnes øjne for chancer, muligheder og karriereoptimering. Her findes der yderst relevant assistance ved personlig afdækning af potentiale, visionære sporskifter og større, hierarkiske kvantespring.

LÆS MERE OM PERSONLIG PERFORMANCE

KONTAKT

Preben Nesager
TN Manpower & Training
Tel. +45 2724 2724
E-mail: Preben@TellingNesager.com