Loading...
Manpower and Training2020-07-31T12:54:25+00:00

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.

Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

Står du over for at skulle rekruttere en hoteldirektør, en ny leder, eller ønsker du at sikre fornyede kræfter til din eksisterende ledergruppe, så tilbyder vi identificering af kvalificerede kandidater ud fra vores omfattende netværk i branchen.

LÆS MERE OM REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

TRÆNING/UDDANNELSE

På baggrund af vores erfaring tilrettelægger vi et trænings- og uddannelsesforløb, som sikrer, at dit personale er rustet til at levere de forbedringer, du forventer.

LÆS MERE OM TRÆNING & UDDANNELSE

MANPOWER

Vi håndterer de forhåndenværende opgaver, når medarbejdere skal driftes, håndteres og nurses. Vi rådgiver om medarbejderpleje og -håndtering, overenskomst og ansættelsesretslige forhold samt giver adgang til vore administrative IT-systemer. Herudover bidrager vi med assistance ved Den Gode MUS-proces, outplacement samt teamudviklingsseminarer.

PERSONLIG PERFORMANCE

Styrk din organisation og omdømme ved at håndtere også de svære processer professionelt. Vi afhjælper, gennem dialog og konkret rådgivning, udfordringer i forbindelse med karriere- og sporskifte. Må du sende en skattet medarbejder videre i sit arbejdsforløb, er vi behjælpelige med at gøre transitionen så glat og smertefri som muligt.

LÆS MERE OM PERSONLIG PERFORMANCE

TEAMUDVIKLING

Undgå silotænkning og opnå større ejerskab og engagement i kraft af bedre menneske- og medarbejderforståelse. Gennem mangeårig indsigt, samt brug af effektive og valide analyseværktøjer og personprofiler, hjælper vi med at sætte og optimere teams til deres fulde potentiale. Nydannede ledergrupper, bestyrelser og øvrige teams kan med fordel identificere styrker, svagheder og konsensus og derved sikre fælles kurs.

LÆS MERE OM TEAMUDVIKLING

HR MANAGEMENT

Ved en bevidst og kompetent medarbejderhåndtering opnår du det engagerede og motiverede hold, der møder hverdagens udfordringer med samspil og effektivitet. Vi afdækker, i samarbejde med din virksomhed, behov for personalerelaterede aktiviteter og HR-ydelser og giver dig adgang til rådgivning, branche- og fagmæssig ekspertviden, afprøvede koncepter samt stærke coaching-kompetencer.

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i bestyrelsen følte vi gennem hele forløbet, at opgaven var lagt i sikre hænder.

ANDERS THOUSTRUP | BESTYRELSESFORMAND | HOTEL RANDERS-SELSKABERNE

NYHEDER OM MANPOWER & TRAINING

KONTAKT

Preben Nesager
TN Manpower & Training
Tel. +45 2724 2724
E-mail: Preben@TellingNesager.com