Overvejer du at outsource dine IT- og teknikopgaver for at sikre stabiliteten i driften og for altid at have den fornødne kompetence ved hånden? Så har vi løsningen i tæt samarbejde med RAW IT.

TN IT & TECHNICAL SUPPORT HJÆLPER MED

DRIFT OG 24-TIMERS SUPPORT

Det kan være en klar fordel at outsource driften og supporten af jeres IT-miljø til en partner, som kender de høje krav, der stilles til en virksomhed, som opererer 24 timer i døgnet. Vi er parate til at yde support til jeres systemer hele døgnet, alle ugens dage, året rundt.

WI-FI

Med RAW WiFi er I sikre på en løsning, der virker, og en løsning, der leverer hurtigt og stabilt internet til jeres gæster.

TV-LØSNINGER

Med vores tv-løsning kan gæsten streame eller lave screen mirroring med sit eget indhold som f.eks. Netflix eller HBO. Det sparer omkostningen til dyre tv-kanaler for hotellet.

DIGITAL SIGNAGE

Sørg for, at skiltningen altid er optimal og tilpasset gæsternes aktuelle behov med Digital Signage.

PROJEKTOPGAVER

Vores konsulenter er certificeret inden for Project Management, og vi har stærke kompetencer inden for følgende områder:

  • Infrastruktur, hardware og software
  • Ombygning og renovering af hoteller
  • PMS & POS-systemer
  • Telefonsystemer
  • Driftsoptimering
  • IT-sikkerhed
  • Wi-fi

PMS OG POS

Udnyttes jeres PMS- og POS-systemer optimalt? Kender I alle de muligheder, der er for at tilpasse systemerne til jeres ønsker og behov? Vi lægger vægt på god undervisning, som udføres af vores konsulenter, der er certificerede i OPERA (PMS og S&C) samt MICROS.

ONLINE BACKUP

Med online backup får du sikkerhed for, at dine data er sikkert lagret og sikret. Systemet er nemt at bruge og kræver kun installering af et mindre program på din computer samt internetforbindelse.

HOSTING

Har I mange servere stående i jeres serverrum? Så kan vi spare jer for omkostninger til strøm til både drift og køling, men også indkøb af nyt hardware hvert tredje år. Vi tilbyder hosting i et topsikret og moderne datacenter.

ANTIVIRUS

Hvor godt er din virksomhed beskyttet mod nutidens cybertrussel? Bitdefender er kåret som det bedste antivirusprogram flere år i træk, og alle dine computere og servere sikres optimalt uden at bruge for megen CPU-kraft. Vi tilbyder vores Bitdefender-løsning til virksomheder uanset størrelse – enten via vores cloud-baserede eller on-premise løsninger.

KONTAKT

TN IT & Technical Support
Tlf. +45 7010 1120
E-mail: jb@rawit.dk