Jeres IT løsning i hotelbranchen

Overvejer du at outsource dine IT og teknik opgaver for at sikre stabilitet i driften og for altid at have den fornødne kompetence ved hånden? Så er TN IT & TECHNICAL SUPPORT løsningen for dig.

TN IT & TECHNICAL SUPPORT har på kort tid manifesteret sig stærkt på markedet inden for specialiserede IT-løsninger til hospitality branchen og har i dag kunder i Danmark, Sverige og Norge. Alle bliver betjent at et kompetent team med relevant it-baggrund fra hotelbranchen.

TN IT & TECHNICAL SUPPORT

TN IT & TECHNICAL SUPPORT startede med en ambition om, at levere IT-konsulenter til virksomheder, der ikke selv havde den fornødne kompetence, eller blot ønskede at outsource opgaverne. I dag er vi et stærkt team af specialiserede eksperter, som står klar til at bistå med alle opgaver, store som små, indenfor hospitality IT og tekniske løsninger.

TN IT & TECHNICAL SUPPORT HJÆLPER MED

DRIFT

Du kan outsource driften og supporten af jeres it-miljø til en partner som kender branchen, og de høje krav der stilles til en virksomhed, der er i gang 24 timer i døgnet. Med mange års kendskab er vi den helt rigtige partner, der forstår jeres behov og kan klare opgaven.

24-TIMERS SUPPORT

Vi er der hele døgnet og alle dage om året for at servicere jer. Som nogle af de få i branchen tilbyder vi support på alle tider af døgnet hele året rundt, hvilket betyder at I altid kan få support til jeres systemer.

WI-FI

Der er ikke noget mere irriterende end dårligt Wi-Fi. I dag er vi alle mobile og forventer at kunne være på, uanset hvor vi er henne. Der er dog stadig flere der kæmper med at kunne levere hurtigt og stabilt Wi-Fi og det betyder, at de mister kunder eller helt bliver valgt fra, når der skal bookes værelser eller bord i restauranten.

Tag os med på råd når I skal have nyt Wi-Fi. Med RAW Wi-Fi er I sikre på en løsning der virker, og en løsning der leverer hurtigt og stabilt internet til jeres gæster.

TV-LØSNINGER

Verdenen indenfor hotel TV har ændret sig og gæster forventer nu, at kunne streame eller bruge Screen Mirror via deres tablet, mobil eller laptop, direkte til deres TV på værelset.

Gæsten kan med vores TV-løsning streame eller lave Screen Mirroring med sit eget indhold som fx Netflix, HBO, Viasat og mange flere. Et kæmpe plus for gæsten og et plus for jer, som får glade og tilfredse gæster, og sparer omkostningen til fx dyre TV-kanaler.

DIGITAL SIGNAGE

Sørg for, at skiltningen altid er optimal og tilpasset gæsternes aktuelle behov med Digital Signage. Udover at skabe en unik oplevelse for dine gæster, får du også en oplagt mersalgsmulighed.

PROJEKTOPGAVER

Få overskud i din travle hverdag, og brug vores konsulenter til de projekter og planer I har når det gælder IT. Vores konsulenter er certificeret indenfor Project Management og vi har flere års erfaring med at styre projekter for talrige kunder.

Vi kan påtage os de fleste opgaver indenfor IT, men har særligt stærke kompetencer indenfor følgende områder:

  • Infrastruktur, hardware og software
  • Ombygninger og renoveringer af hoteller
  • PMS & POS systemer
  • Telefonsystemer
  • Driftoptimering
  • IT-sikkerhed
  • Wi-Fi

PMS OG POS

Udnytter jeres personale jeres PMS og POS systemer optimalt? Kender I alle de muligheder der er for, at tilpasse systemerne til jeres ønsker og behov?

Vi lægger vægt på en god undervisning som udføres af vores konsulenter, der er certificerede i OPERA (PMS og S&C) samt MICROS. Undervisningen i disse systemer kan betyde en verden til forskel i, hvor effektivt jeres personale benytter systemerne. Vi tilbyder konfiguration af systemerne for at optimere arbejdsgangene og dermed frigive mere tid til gæstekontakten.

ONLINE BACKUP

Undgå tab af data med vores backupsystem. Tab af elektroniske data koster både tid og penge. Med online backup får du sikkerhed for, at din data er godt gemt og sikret. Systemet er nemt at bruge, og kræver kun installering af et mindre program på din computer samt en internetforbindelse.

HOSTING

Har i mange servere stående i jeres serverrum? Hvis svaret er ja, så kan vi spare jer for en masse omkostninger til strøm til drift og køling, men også indkøb til nyt hardware hvert tredje år. Vi tilbyder hosting i et topsikret og moderne datacenter, så I kan fokusere på gæsterne i stedet for.

ANTIVIRUS

Hvor godt er din virksomhed beskyttet i forhold til nutidens cyber trussel? Med Bitdefender er jeres virksomhed beskyttet mod virus og malware.

Bitdefender er kåret som det bedste antivirusprogram flere år i træk og det er der en god grund til. I en række tests ligger Bitdefender nummer ét hver gang. Alle dine computere og servere er sikret optimalt, uden at bruge for megen CPU kraft.

Vi tilbyder vores Bitdefender løsning til virksomheder uanset størrelse – enten via vores cloud-baserede eller on-premise løsninger.

IT SIKKERHED

Hvor godt er din virksomhed beskyttet i forhold til nutidens cyber trussel? Foretager I løbende en vurdering af virksomhedens aktuelle risikoniveau? Og er jeres it-sikkerhedsprocesser implementeret og forankret i organisationen, så jeres forretning er tilstrækkeligt beskyttet mod databrud?

KONTAKT

TN IT & Technical Support
Tlf. +45 7010 1120
E-mail: jb@rawit.dk