Loading...
Financial Services2018-10-10T10:05:17+00:00

TN Financial Service giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning
– med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis.

Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige
resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter.
Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

Kort sagt: Med TN Financial Service får I en hel økonomiafdeling til en bogholders pris.

KLAUS REVSBECH
KLAUS REVSBECHPARTNER, TN FINANCIAL SERVICES
Mobil +45 3063 4181

Med en baggrund som revisor har Klaus igennem en årrække bestridt ledende stillinger som koncernregnskabs- og økonomichef i en række internationale virksomheder, heraf de seneste 15 år primært i hotelbranchen. Klaus’ lange og branchespecifikke erfaring med effektiv og målrettet økonomistyring i hotelbranchen gør ham i dag til en af de mest erfarne på dette felt. Det er denne kompetence og erfaring, som vores kunder i TN Financial Services aktivt får del i og som positivt bidrager til deres succes.

Klaus Revsbech er uddannet revisor og arbejdede hovedsagelig hos Deloitte de første år af sin lange karriere.

Derefter fulgte nogle spændende år i store, internationale koncerner, som Time/System, Mattel Toys, Toycity.com og pakke/postkassevirksomheden ME|FA, hvor ansvarsområderne blandt andet omfattede implementering af nyt ERP-system og udvikling af regnskabsfunktionen, herunder budgettering, forecasting, rapportering og konsolidering, men også ansvar for logistikfunktion og salgsadministration, herunder demand forecasting. Endelig forestod Klaus etableringen af et data warehouse til product management for 8 markeder samt etablering af BI-system og outsourcing af IT.

I 2001 kom Klaus til hotelbranchen og startede her med ansvaret for opbygningen og ledelsen af økonomifunktionen for Nordic Choice Hotels’ etablering som hotelkæde i Danmark med over 20 hoteller og 5 ejendomsselskaber. Dernæst gik turen til Guldsmeden Hotels med et tilsvarende ansvar for koncernens ca. 20 juridiske enheder inden for hoteldrift, ejendomsforvaltning og byggeri.

På baggrund af Klaus’ store erfaring og kompetence indenfor service- og hotelbranchen, etablerede han i 2014 virksomheden CFO-DK som blandt andet fungerer som en shared service regnskabsfunktion for en række hotelvirksomheder, som herigennem kunne opnå højt kvalificeret økonomisk håndtering og rådgivning på konkurrencedygtige vilkår. Det er denne virksomhed, som nu er fortsat i TN Financial Services.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

  • Daglig ajourføring af bogholderi og afstemninger
  • Debitorstyring samt betalingsrykning
  • Kreditorstyring inklusive scanning af leverandørfakturaer, afstemning og udarbejdelse af betalingsforslag
  • Lønadministration
  • Rapportering
  • Resultatkommentarer og anbefalinger
  • Projektopgaver (mod tillægspris)

TN Financial Service er mere end tørre tal. Vores løsning bygger på:

Ekspertise og erfaring

For os er jeres regnskab ikke bare tal, der skal bogføres og behandles. Vi forstår branchen bedre end de fleste, kender alt til normtal og nøgletal og ved, hvad der skal til for at skabe succes.

Daglig ajourføring og systemopdateringer

Vores løsning er 100 % elektronisk. Det giver jer en unik mulighed for daglig ajourføring og befrier jer for bilagsmapper og fysiske arkiver. Samtidig holder vi os kontinuerligt up to date med relevante systemopdateringer.

Minimale omkostninger

Dygtige medarbejdere er svære at finde – og dyre at holde på. Vi giver jer en helstøbt regnskabsløsning, uden at I skal skænke udgifter til personale, kontorhold, forsikringer, IT-opdateringer og ferieafløsere en tanke.

En tryg og tæt dialog

Vi ved, hvor vigtig den personlige kontakt er i håndteringen af jeres nøgletal. Vi yder en daglig online service og garanterer jer løbende sparring, med kort svartid på både mail og telefon.

Fortrolighed og sikkerhed

Jeres tillid er vores eksistensgrundlag, og vi hemmeligholder naturligvis enhver oplysning af teknisk, kommerciel eller økonomisk karakter. Al hosting sker gennem ScanNet, der er blandt landets førende webhosting-udbydere – med høje sikkerhedsstandarder, som vi altid følger. Dertil har vi tilgang til de bedste Nav-konsulenter i branchen.

Pris

Vi indgår en aftale om en fast månedlig pris ud fra en behovsanalyse, som udarbejdes inden tilbudsstadiet. Kontakt os for nærmere information herom.

Kontakt

KLAUS REVSBECH
PARTNER, TN Financial Services
Mobil: +45 3063 4181
E-mail: Klaus@TellingNesager.com