Loading...
Financial Services2020-07-31T12:51:48+00:00

TN Financial Services giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis.

Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter. Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

EKSPERTISE OG ERFARING

For os er jeres regnskab ikke bare tal, der skal bogføres og behandles. Vi forstår branchen bedre end de fleste og ved, hvad der skal til for at skabe succes.

DAGLIG AJOURFØRING OG SYSTEMOPDATERINGER

Vores løsning er 100% elektronisk. Det giver jer mulighed for daglig ajourføring og befrier jer for bilagsmapper og fysiske arkiver. Samtidig holder vi os kontinuerligt up to date med relevante systemopdateringer.

VORES SERVICEYDELSER

  • Daglig ajourføring af bogholderi og afstemninger
  • Debitorstyring samt betalingsrykning
  • Kreditorstyring inklusive scanning af leverandørfakturaer, afstemning og udarbejdelse af betalingsforslag
  • Lønadministration
  • Rapportering
  • Resultatkommentarer og anbefalinger
  • Projektopgaver

MINIMALE OMKOSTNINGER

Dygtige medarbejdere er svære at finde – og dyre at holde på. Vi tilbyder en helstøbt regnskabsløsning, uden at I skal skænke udgifter til personale, kontorhold, forsikringer, IT-opdateringer og ferieafløsere en tanke.

EN TRYG OG TÆT DIALOG

Vi ved, hvor vigtig den personlige kontakt er i håndteringen af jeres nøgletal. Vi yder en daglig online service og garanterer jer løbende sparring, med kort svartid på både mail og telefon.

FORTROLIGHED OG SIKKERHED

Jeres tillid er vores eksistensgrundlag, og vi behandler naturligvis enhver oplysning af teknisk, kommerciel eller økonomisk karakter med største fortrolighed. Al hosting og dataopbevaring overholder gældende persondataforordning. Dertil har vi tilgang til de bedste Nav-konsulenter i branchen.

“Efter Telling & Nesager har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”

HENRIK IB JØRGENSEN | ADMINISTRERENDE DIREKTØR MUSHOLM FERIE | SPORT OG KONFERENCE

NYHEDER OM FINANCIAL SERVICES

KONTAKT

John Ankjær
Partner, TN Financial Services
Tel. +45 5115 5610
E-mail: John@TellingNesager.com

LAVERE OMKOSTNINGER – ØGET FLEKSIBILITET

Download PDF’en og få et samlet overblik over de ydelser, vi kan hjælpe med.

Download pdf