Loading...
Concept og Design2020-07-31T12:51:14+00:00

Koncept og design bliver ofte undervurderet, selv om det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele. Dette gælder for hospitality-branchen, men i stigende grad også ejendomsbranchen, som har set mulighederne for at tilføje f.eks. kontorejendomme en serviceoplevelse fra hotelbranchen.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

KONCEPTUDVIKLING

Vores konceptudviklingsmetodik er unik i branchen. Vi har mulighed for at tilrettelægge konceptet fra begyndelse til implementering og være med på sidelinjen under driftsopstarten. Med andre ord bidrager vi til at sikre, at dine tanker og visioner bliver ført helt ud i livet, herunder tilpasset særlige krav og forventninger.

I lige så høj grad tilbyder vi tilpasning af eksisterende koncepter, så dit koncept hele tiden er opdateret og tiltrækker det ønskede segment. Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra dine ønsker og behov. Vores ekspertise omfatter udarbejdelse af kort- og langsigtede succeskriterier. Vi sikrer dig optimal pladsudnyttelse og en konceptuel helhedsoplevelse – altid med fokus på din bundlinje.

F&B-KONCEPTER

Vores F&B-specialister udvikler koncepter, der spænder fra fine dining, bar og café til fast casual. Vi vejleder dig fra analyse og research, menu- og opskriftsudvikling til foodstyling samt driftssupport og opfølgning.

Når vi udvikler nyt eller justerer et allerede udviklet F&B-koncept, indgår vores driftsspecialister altid, så dit koncept bliver driftsoptimalt, samtidig med at det er attraktivt for målgruppen med den sensoriske oplevelse, du ønsker.

VALG AF SERVICEPROVIDER

Vi bistår med vejledning om valg af den serviceprovider, som matcher koncept, målgruppe og strategi. Ofte er det økonomisk fordelagtigt at outsource en specifik service, og her har vores specialister et enestående kendskab til branchen, uanset om det drejer sig om F&B-services til hoteller, contract catering-leverandører til in-house bespisning eller konferencecentre.

RENOVERING/DESIGN

Står du over for at skulle renovere, redesigne og/eller repositionere dit hotel eller restaurant, ejendom eller kontordomicil? Her tilbyder vi alle de elementer, som kan være relevante og væsentlige i denne proces. Derudover tilbyder vi afholdelse af udbud blandt bygherrerådgivere, indretningsarkitekter samt FF&E fulfilment-specialister, tilrettelæggelse af renoveringsprocesser for tidsoptimering samt minimering af driftsforstyrrelser.

VORES EKSPERTISE OMFATTER

 • Rådgivning hele vejen, så du får størst mulig indtjening på alle kvadratmeter
 • Optimering af alle kvadratmeter baseret på bl.a. flowanalyser
 • Konceptuel udvikling lige fra personalebespisning i virksomheder til restaurant, café og hotel
 • Ajourføring af dine eksisterende F&B-koncepter
 • Udarbejdelse af sensory design
 • Opgradering af design- og interiørløsninger
 • Køkkenindretning, som matcher dit koncept
 • SOPs, FF&E og OS&E-definitioner og -beskrivelser
 • Projektledelse og fastlæggelse af udbud
 • Tendens- og trendanalyser
 • Markedsanalyser, målgruppe- og konkurrentanalyser
 • Opfølgning på serviceniveau, koncept-compliance og performance

“ATP Ejendomme har samarbejdet med Telling & Nesager om udviklingen af Pier47 i vores bestræbelser på at imødekomme vores kunders behov. Telling & Nesager har bidraget med et nyt salgskoncept, som tager udgangspunkt i tidens trends, og som skal ruste Pier47 til fremtiden.” 

LARS GØTKE | UNDERDIREKTØR ASSET MANAGEMENT | ATP EJENDOMME

NYHEDER OM CONCEPT & DESIGN

Morgenmad under og efter Corona

Få tilsendt rapport med god inspiration til morgenmadsmenuen Skal vi tilbyde buffet eller hvad ønsker vores gæster? Hvis vi [...]

KONTAKT

Pia Bøgeskov
Partner, TN Concept & Design
Mobile +45 25186023
E-mail: Pia@TellingNesager.com