Koncept og design bliver ofte undervurderet på det nordiske marked, selv om det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele.

Vi skaber grundlaget for disse designprocesser og rådgiver og bistår hele vejen, både når det gælder koncept og indretning samt udviklingen af enkelte produkter og events. Vi dækker hele service- og hospitalitybranchen med alt fra konceptudvikling af in-house café- og restaurantløsninger samt udvikling af cateringkoncepter for virksomheder, konferencer og events til hoteller.

Vores erfaring og knowhow er unik i branchen.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

KONCEPTUDVIKLING

Vores konceptudviklingsmetodik er unik i branchen, hvor vi har mulighed for at tilrettelægge konceptet lige fra begyndelsen og være med på sidelinjen under driftsopstarten. Med andre ord kan vi bidrage til at sikre, at jeres tanker og visioner bliver ført helt ud i livet, herunder tilpasset de særlige krav og forventninger, der kan være på de nordiske markeder.

I lige så høj grad tilbyder vi tilpasning af eksisterende koncepter før implementering for at sikre en så succesfuld opstart og etablering som muligt. Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra jeres ønsker og behov.

Vi forestår eller bidrager til udviklingen af koncepter samt tilpasser eksisterende koncepter til det nordiske marked.

Vores ekspertise og viden omfatter udarbejdelse af kort- og langsigtede succeskriterier, markedskendskab og -analyser, tendens- og trendanalyser, markeds- og prispositionering, konkurrent- og målgruppeanalyser, fastlæggelse af serviceudbud og -niveau, udvikling af USPs, proof of concept, udarbejdelse af SOPs, kravspecifikation til hardware og software, FF&E- og SOE-definitioner og -beskrivelser samt aktiv support under driftsopstart.

RENOVERING/INDRETNING

Står du over for at skulle renovere, redesigne og/eller repositionere dit hotel eller restaurant, ejendom eller kontordomicil? Her tilbyder vi alle de elementer, som kan være relevante og væsentlige i denne proces. Derudover tilbyder vi afholdelse af udbud blandt bygherrerådgivere, indretningsarkitekter samt FF&E fulfilment-specialister, tilrettelæggelse af renoveringsprocesser for tidsoptimering samt minimering af driftsforstyrrelser.

VALG AF SERVICE PROVIDER

Vi bistår ligeledes med vejledning ved valg af den serviceprovider, som matcher koncept, kultur og strategi. Ofte er det økonomisk fordelagtigt at outsource en specifik service, og her har vores specialister et unikt kendskab til branchen, uanset om det drejer sig om F&B services til hoteller, contract-catering leverandører til in-house bespisning eller til events, messer og konferencer.

KONTAKT

Pia Bøgeskov
Partner, TN Concept & Design
Mobile +45 25186023
E-mail: Pia@TellingNesager.com