Kommunikation drejer sig om at fortælle den rigtige historie, med det rigtige budskab
– til den rigtige målgruppe

Selv om god kommunikation ikke er raketvidenskab, kræver den indsigt, skarphed, grundighed,
en solid strategi og en effektiv udførsel. Vores mission er at gøre kommunikation enkel og sikre,
at vores kunder bliver set, hørt og forstået.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

En kommunikationsstrategi baserer sig på klassiske kommunikationsværktøjer som virksomhedens mål, positionering og målgruppeanalyse, men den kræver også fornemmelse for tendenser.
Vi følger tidens trends inden for hotel-og hospitalitybranchen, og med udgangspunkt i din virksomheds brand udvikler vi en kommunikationsstrategi, der sikrer gennemslagskraft både internt og eksternt – uanset om dit brand skal lanceres, styrkes eller fornys.

PR & EVENTS

En god PR-strategi handler ikke længere bare om at fortælle en god historie. Hvad andre fortæller om dig har langt større effekt, end hvad du fortæller om dig selv, og hver dag deles milliarder af opslag på blogs, Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat. Vi følger medielandskabet tæt, og via vores professionelle netværk og journalistiske erfaring i at skære ind til kernen af de gode historier ved vi, hvordan din historie skal fortælles, til hvem og gennem hvilke kanaler.

MEDIETRÆNING

Optræden i medierne kræver præcise budskaber og nøjagtig udnyttelse af den korte tid, man oftest har til rådighed. Uanset om du som virksomhed står over for et kritisk tv-interview eller skal kommentere et regnskab i Børsen, er det afgørende, at virksomhedens talsperson optræder troværdigt, professionelt og bevarer ejerskab over sin historie. Vi giver indsigt i medieverdenens regler og journalistiske arbejdsmetoder samt værktøjer inden for budskabstræning og interviewteknik.

SOME-STRATEGI

Styrken ved de sociale medier er, at du som virksomhed kommer tættere på kunderne, møder dem, hvor de er, og opnår en mere direkte kommunikation. Som ved al anden god kommunikation kræver det et knivskarpt målgruppefokus og et relevant budskab. Vi hjælper med at udarbejde strategien, skabe rammerne og udvikle content.

PRESSEMEDDELELSER

En dårlig pressemeddelelse ryger direkte i den elektroniske affaldsspand. En skarp og målrettet pressemeddelelse, derimod, er med til at kommunikere dit budskab til den rette målgruppe og gøre dit brand bemærket. Med over ti års erfaring med håndtering af pressemeddelelser og nyhedsbreve ved vi, hvad der virker. Og vores første spørgsmål vil altid være: Hvorfor er din historie interessant?

CONTENT MARKETING

Med content marketing kan du som virksomhed give dine kunder indhold, der er fascinerende, underholdende og relevant. Det kan være i en in-house avis, en blog, en video eller noget helt fjerde. Det understøtter fortællingen om din virksomhed, giver dine kunder mere, end de forventer, og noget, de ikke kan få andre steder. Med journalistisk erfaring og praktisk indsigt leverer vi content marketing strategi, redaktionelle koncepter, indholdsproduktion og redaktionelt design.

KONTAKT

TN Communications & PR
Tel. +45 7070 7780
E-mail: info@TellingNesager.com