Loading...
Communications og PR2018-10-10T09:59:36+00:00

Kommunikation drejer sig om at fortælle den rigtige historie, med det rigtige budskab
– til den rigtige målgruppe

Selv om god kommunikation ikke er raketvidenskab, kræver den indsigt, skarphed, grundighed,
en solid strategi og en effektiv udførsel. Vores mission er at gøre kommunikation enkel og sikre,
at vores kunder bliver set, hørt og forstået.

EVA KIRSTINE BRÜNNICH
EVA KIRSTINE BRÜNNICHPARTNER, TN COMMUNICATIONS & PR
Mobil +45 2077 8194

Som journalist og redaktør har Eva altid haft historiefortælling som omdrejningspunkt. Gennem 10 år har hun dagligt jagtet, vurderet og solgt den gode historie – og det er den, vi fortæller for vores kunder i TN Communications & PR.

En karriere bundet op på skarp målgruppetænkning, præcise budskaber og levende formidling har gjort Eva til ekspert i, hvordan en historie skal serveres. Og med hotel- og MICE industrien som fagområde og et bredt netværk inden for mediebranchen, både den traditionelle og den digitale, bidrager hun med et indgående kendskab til tidens tendenser og dagens medievirkelighed.

Ud over sin daglige gang på dagbladet Børsens redaktionsgange har Eva senest arbejdet selvstændigt med PR inden for hotelbranchen.

Eva er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Herefter fulgte et syrisk kærlighedseventyr og længere perioder med bopæl i Damaskus, Beirut og Istanbul, hvorfra Eva fungerede som rejse-og livsstilsjournalist med fokus på luksushoteller i regionen.

Siden 2008 har Eva arbejdet på Dagbladet Børsen som skrivende og redigerende journalist med hotel- og livsstilsbranchen som primært stofområde.

I 2015-2017 sad hun i redaktørstolen for Børsen Weekend, hvor hun arbejdede med bl.a. målgruppeanalyser, læserundersøgelser og en rebranding af det ugentlige tillæg.

På baggrund af sin indsigt i og interesse for hotelindustrien stiftede Eva i 2017 sit eget kommunikationsfirma med speciale i hotel- og rejsebranchen, hvor hun primært har arbejdet med udenlandske kunder inden for high end segmentet.

Bag sig har Eva også en uddannelse som tekstilindkøber og har arbejdet som indkøbsassistent i bl.a. Illums Bolighus og Mads Nørgaard.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

En kommunikationsstrategi baserer sig på klassiske kommunikationsværktøjer som virksomhedens mål, positionering og målgruppeanalyse, men den kræver også fornemmelse for tendenser.
Vi følger tidens trends inden for hotel-og hospitalitybranchen, og med udgangspunkt i din virksomheds brand udvikler vi en kommunikationsstrategi, der sikrer gennemslagskraft både internt og eksternt – uanset om dit brand skal lanceres, styrkes eller fornys.

PR & EVENTS

En god PR-strategi handler ikke længere bare om at fortælle en god historie. Hvad andre fortæller om dig har langt større effekt, end hvad du fortæller om dig selv, og hver dag deles milliarder af opslag på blogs, Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat. Vi følger medielandskabet tæt, og via vores professionelle netværk og journalistiske erfaring i at skære ind til kernen af de gode historier ved vi, hvordan din historie skal fortælles, til hvem og gennem hvilke kanaler.

MEDIETRÆNING

Optræden i medierne kræver præcise budskaber og nøjagtig udnyttelse af den korte tid, man oftest har til rådighed. Uanset om du som virksomhed står over for et kritisk tv-interview eller skal kommentere et regnskab i Børsen, er det afgørende, at virksomhedens talsperson optræder troværdigt, professionelt og bevarer ejerskab over sin historie. Vi giver indsigt i medieverdenens regler og journalistiske arbejdsmetoder samt værktøjer inden for budskabstræning og interviewteknik.

SOME-STRATEGI

Styrken ved de sociale medier er, at du som virksomhed kommer tættere på kunderne, møder dem, hvor de er, og opnår en mere direkte kommunikation. Som ved al anden god kommunikation kræver det et knivskarpt målgruppefokus og et relevant budskab. Vi hjælper med at udarbejde strategien, skabe rammerne og udvikle content.

PRESSEMEDDELELSER

En dårlig pressemeddelelse ryger direkte i den elektroniske affaldsspand. En skarp og målrettet pressemeddelelse, derimod, er med til at kommunikere dit budskab til den rette målgruppe og gøre dit brand bemærket. Med over ti års erfaring med håndtering af pressemeddelelser og nyhedsbreve ved vi, hvad der virker. Og vores første spørgsmål vil altid være: Hvorfor er din historie interessant?

CONTENT MARKETING

Med content marketing kan du som virksomhed give dine kunder indhold, der er fascinerende, underholdende og relevant. Det kan være i en in-house avis, en blog, en video eller noget helt fjerde. Det understøtter fortællingen om din virksomhed, giver dine kunder mere, end de forventer, og noget, de ikke kan få andre steder. Med journalistisk erfaring og praktisk indsigt leverer vi content marketing strategi, redaktionelle koncepter, indholdsproduktion og redaktionelt design.

KONTAKT

Eva Kirstine Brünnich
Partner, TN Communications & PR
Mobile +45 2077 8194
E-mail: Eva@TellingNesager.com