Loading...
Asset and Property Management2020-07-31T12:50:41+00:00

Med udgangspunkt i selve hotelbygningen bistår vi med alle relevante opgaver inklusive udarbejdelse af markedsanalyser eller ejendomsvurdering, men også at finde den rette operatør og/eller ejendom, der netop passer til dine behov og ønsker.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

FEASIBILITY STUDY/MARKEDSANALYSE

Denne service benyttes ofte af dem, som ønsker at komme ind på de skandinaviske markeder og sikre, at grundlaget for beslutningen er fyldestgørende og detaljeret. Anbefalingerne bygger på markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering.

Derudover bidrager vi gerne til de mere fysiske kravsspecifikationer, herunder til beliggenhed og ejendom, ligesom vi gerne bidrager til en identificering af mulige ejendomme i samarbejde med etablerede rådgivere på området.

OPERATØRKVALIFICERING/-IDENTIFIKATION

I kraft af vores virke er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste operatører i verden og i særdeleshed i Skandinavien. Vi bistår med identificering af ideelle samarbejdspartnere samt efterfølgende forhandling af operatøraftalen.

KØB OG SALG AF HOTELEJENDOMME

Ønsker du at erhverve eller afhænde hotelejendom på kortere eller længere sigt, kan vi rådgive om, hvordan du bør gribe opgaven an. Vi rådgiver også banker etc., som har overtaget nødlidende hotelejendomme, om, hvordan ejendommen videreformidles med det bedst mulige afkast.

DUE DILIGENCE

I forbindelse med overtagelse af ejendom og/eller driftsselskab i Skandinavien tilbyder vi udarbejdelse af due diligence i tæt samarbejde med vores partnere, som alle er specialister.

ASSET MANAGEMENT/EJENDOMSFORVALTNING

Har du brug for at styrke din asset management-funktion i Skandinavien eller en professionel repræsentant på det skandinaviske marked? Vi bistår med stor erfaring i forhold til forvaltning af dine værdier på systematisk og strategisk vis. Vi sikrer dig overblik over, hvordan du bedst udnytter de værdier, der er til rådighed til vedligeholdelse.

FINANSIERING

Ønsker du at udvide dine aktiviteter på det skandinaviske marked eller har brug for anbefalinger til refinansiering af din eksisterende portefølje? Vi står klar sammen med branchens bedste rådgivere.

VÆRDIANSÆTTELSE

Har du brug for en aktuel vurdering af din hotelejendom, eller ønsker du at indgå et langsigtet samarbejde omkring vurderingerne af jeres aktiver? Vi og vores rådgivere har stor erfaring og viden om værdiansættelser på det skandinaviske marked, både over for ejere og banker.

“Telling & Nesager fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til underskrivelse af aftaler med dem begge. Det var en utrolig positiv og effektiv oplevelse og vi glæder os til det videre samarbejde.”

PETER CHRISTOPHERSEN | DIREKTØR | KPC HERNING A/S

NYHEDER OM ASSETS & PROPERTY MANAGEMENT

KONTAKT

John Ankjær
Partner, TN Asset & Property Management
Mobil +45 5115 5610
E-mail: John@TellingNesager.com