Overvejer du at investere i hospitality-relateret ejendom i Skandinavien?
Ønsker du at bygge selv eller overtage en eksisterende ejendom?
Har du allerede ejendommen, men ønsker at finde den bedst egnede operatør?
Har du brug for nye øjne på mulige finansieringsmuligheder?

Vores mangeårige erfaring på det skandinaviske marked gør os til den
oplagte samarbejdspartner på netop dette område.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

VURDERING

Har du brug for en aktuel vurdering af din hotelejendom, eller ønsker du at indgå et mere langsigtet samarbejde omkring vurderingerne af jeres aktiver? Vi og vores rådgivere har stor erfaring og viden omkring værdiansættelser på det skandinaviske marked, både over for ejere og banker.

OPERATØRKVALIFICERING/IDENTIFIKATION

I kraft af vores virke er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste operatører i verden og i særdeleshed i Skandinavien. Vi bistår med identificering af ideelle samarbejdspartnere samt den efterfølgende forhandling af operatøraftalen, således at I kommer så godt fra start som muligt.

FEASIBILITY STUDY/MARKEDSANALYSE

Denne service benyttes ofte af dem, som ønsker at komme ind på de skandinaviske markeder og i den forbindelse ønsker at sikre, at grundlaget for beslutningen er så fyldestgørende og detaljeret som muligt. Anbefalingerne bygger på markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering.

Derudover bidrager vi gerne til de mere fysiske kravspecifikationer, herunder til beliggenhed og ejendom, ligesom vi gerne bidrager til en identificering af mulige ejendomme i samarbejde med etablerede rådgivere på området.

ACQUISITION/DISPOSITION SERVICES

Ønsker du at erhverve eller afhænde hotelejendom på kortere eller længere sigt? I givet fald kan vi rådgive dig om, hvordan du bør gribe opgaven an. Vi anbefaler også mulige samarbejdspartnere, hvis det viser sig at være den bedste fremgangsmåde.

Vi rådgiver også banker etc., som har overtaget nødlidende hotelejendomme, og som ønsker rådgivning omkring, hvordan ejendommen videreformidles med det bedst mulige afkast.

ASSET MANAGEMENT/EJENDOMSFORVALTNING

Har du brug for at styrke din asset management-funktion i Skandinavien, eller har du måske brug for en professionel repræsentant på det skandinaviske marked? Vi står klar til at bistå med stor erfaring i forhold til forvaltning af dine værdier på en systematisk og strategisk måde. Herigennem sikrer vi dig overblik over, hvordan du bedst udnytter de værdier, der er til rådighed til vedligeholdelse, og derigennem planlægger vedligeholdelsen og bevarer dine værdier bedst muligt.

DUE DILIGENCE

I forbindelse med overtagelse af ejendom og/eller driftsselskab i Skandinavien tilbyder vi udarbejdelse af due diligence i tæt samarbejde med vores partnere, som alle er specialister på hver deres område.

FINANSIERING

Ønsker du at udvide dine aktiviteter på det skandinaviske marked, eller har du brug for anbefalinger omkring refinansiering af din eksisterende portefølje? Vi står sammen med branchens bedste rådgivere klar til at rådgive dig.

INTERIM MANAGEMENT

Hvis behovet er en generel optimering af driften, eller du måske ønsker en interim management-løsning i en kortere eller længere periode, tilbyder vi analysering af potentialet for driftsoptimering samt påtager os driftsansvaret, herunder rekruttering af general manager.

KONTAKT

John Ankjær
Partner, TN Asset & Property Management
Mobil +45 5115 5610
E-mail: John@TellingNesager.com