PULS STUDIETUR

PULS Studieturen er allerede blevet et tilløbsstykke efter to succesfulde ture før Corona lukkede alt ned.

I 2018 gik turen til Hamborg og 2019 rejste vi til Barcelona. Begge byer har været toneangivende med nye hoteller og tendenser og der var begge steder tilrettelagt hektiske programmer med mange inspirerende besøg på byernes mange nye hoteller.

Dette års PULS Studietur gik til London – byen, der har fået tilført mest ny hotelkapacitet igennem pandemien og har mest ny hotelkapacitet på vej ind.

London har i mange år været toneangivende for nye tendenser i både hotelbranchen og på restaurantscenen. Derfor valgte vi i år at dele PULS Studieturen op i to spor. Et spor som fokuserede på hotellerne og et spor der fokuserede på restauranterne og F&B generelt. Deltagerne i begge spor fløj sammen og boede på samme hotel, men dagsprogrammerne var forskelligt med hver deres fokus.

Vi boede på det nyligt åbnede The Mayfair Townhouse, som ligger i hjertet af Mayfair. Hotellet er seneste skud på stammen fra Iconic Luxury Hotels, som blandt andet omfatter Cliveden House og Chewton Glen i Storbritannien og Hotel Excelsior i Venedig. Du kan se mere om hotellet her.