PULS 2023

Danmarks førende konference indenfor hospitality branchen vender tilbage

Telling & Nesager er stolte af, at kunne byde velkommen til en dag, der står i hospitality branchens tegn, hvor det er muligt at finde inspiration og blive opdateret på visionerne for industriens fremtid.

PULS 2023 – den 31. august

 

PULS 2023 finder i år sted den 31. august på Tivoli Hotel & Congress Center og har igen spændende og højaktuelle temaer på programmet.

Som altid vil vi udfordre rammerne og vanetænkningen for herigennem at ruste os alle til de udfordringer vores branche står overfor de kommende år.

Fra Human Capital til Human Assets

Hvordan gør vi hospitality branchen mere attraktiv for både nuværende og kommende generationer? Hvordan skaber vi en kultur af trivsel, fleksibilitet og engagement, der fører til øget produktivitet og bedre resultater. Er tiden inde til at udfordre vanetænkning og rammevilkår, så vi kan sikre det vigtigste grundlag for vores fortsatte vækst – Human Assets?

Skab værdi med bæredygtighed og ESG

(Environmental, Social, Governance)

Vi tager afsæt i EU’s Taksonomi – et klassificeringssystem baseret på fælles definitioner af bæredygtighed. Hvor forberedte er vi og hvad kommer systemet til at betyde for vores branche og de eksisterende certificeringer vi benytter i dag? Hvor Environmental delen ofte løber med branchens fokus, hvordan sikrer vi så, at Social og Governance aspekterne får ligeværdig prioritering i branchen?

Få mest muligt ud af den teknologiske udvikling

Her præsenterer vi de seneste teknologiske og digitale trends og tendenser, som er relevante for hospitality branchen. Vi udforsker blandt andet hvordan AI kan få en berettiget plads i branchen og således vil kunne bidrage til at forbedre kundeoplevelsen og øge effektiviteten – uden at man går på kompromis med de menneskelige interaktioner.

Om PULS 2023

 

PULS 2023 er en unik mulighed for dig og din virksomhed til at bliver opdateret på de seneste trends og udviklinger inden for hospitality branchen. Du vil have mulighed for at netværke med andre beslutningstagere i branchen og blive inspireret af førende eksperter.

Traditionen tro forventer vi fuldt hus, så sørg for at reservere din plads allerede nu. Vi tilbyder Early Bird rabat til alle billetter solgt før udgangen af juni samt rabat til grupper på ti eller flere personer, som tilmeldes under samme CVR-nummer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til PULS 2023!

Køb din billet her

3_Wendelbo
logo-boholtgaard
Dansk-Erhverv-e1653907718570
2_RenService_logo-2
2_DFD_logo
AI_Logo_simple_150-e1660627066504
AKTechhotel
Comwell-460x295

Tak til de rekordmange deltagere og sponsorer ved PULS 2022 konferencen.

Vi løfter sløret for PULS 2023 programmet her på siden snart!  

T&N NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder og fordybelse fra T&N nyhedsbrev