HAR DU SIKRET DIG DE BEDSTE VILKÅR FOR SUCCES I DIT ARBEJDSLIV?

Få hjælp til at skabe større overblik over din personlige karriere ved hjælp af performance mentoring.

I lighed med begrebet Performance Mentoring, som er kendt fra sportsverdenen, arbejder vi målrettet med din personlige perfomance, for at optimere og værdisætte præstationer. Gennem et kort, men intensivt, coachingforløb ser du chancer, muligheder og karriereoptimering.

Vi har særligt fokus på hospitality-branchen, hvor vi afdækker muligheder og begrænsninger, åbner op og finder nye veje, smutveje og udveje. Du får en nænsom, men bestemt, coaching i livets vanskelige disciplin og finder det fokus, den energi og det drive, der kan tage din karriere til de nye højder den fortjener.

Du får relevant assistance ved personlig afdækning af potentiale, visionære sporskifter og større, hierarkiske kvantespring.

Få et overblik over dine muligheder

Download PDF’en og tag den med til dit næste ledermøde.

Kommer snart

MÅLGRUPPE

Mennesker med naturlig nysgerrighed og drive. Med ambitioner og ønsker om at frigive større mental overhalingskraft.

Ledere, der tror på seriøs medarbejderudvikling, ser potentiale i deres medarbejdere og villighed til at investere i fremtidssikret udvikling.

METODE

Ved hjælp af rig erfaring, menneskekendskab og coaching efter den kognitive metode og med støtte fra anerkendte personprofilværktøjer afdækkes tanker, følelser og adfærd gennem dialog.

Coachingsessioner varer 1 – 1,5 time og gennemføres struktureret med fokus på en erkendt oplevelse og vilje til forandring.

VÆRDI

Enkeltpersoner, der ønsker at nå deres fulde potentiale og ledere, der ønsker at accelerere deres medarbejderes, får stor værdi af en neutral og uvildig snak, ventilering, inspiration og til tider rådgivning.

Med performance mentoring og coaching tager vi også outplacement ind i det nuværende årtusinde og sikrer det altid udviklingsorienterede, forandringsparate og dermed employable menneske.

Blot engang imellem står begrænsende overbevisninger i vejen for åbne døre og karrieremuligheder. Med performance mentoring relanceres du i din allerbedste form.

MÅL

Forløst potentiale med fokus på individet.
Hvad er vigtigt for netop dig, og hvordan når du det?

PRIS
1.850 kr. per session
Klippekort a 5 x 1.500 kr. i alt 7.500 kr. Klippekort a 10 x 1.200 kr. i alt 12.000 kr.

LIGE NU
Intensivt, tilpasset og velafprøvet Superpowerforløb for enkeltper- soner a 2.750 kr. inkl. indledende forventningsafstemningsmøde, karriereafklaring, CV-gennemgang og tilretning. Personprofil efter fælles valg og ifølge aftale kan tilkøbes.

Mette har været en fantastisk coach for en ny leder som jeg. Hun har tilpasset forløbet efter mine behov og hele tiden rettet til undervejs.

Hun er kommet med så mange brugbare teorier og hjulpet mig med at tænke dem ind i hverdagen.

Et fantastisk og værdiskabende forløb. Tak for din begejstring, ærlighed og åbenhed!” 

Line Holsmose - HR-Manager, SKT. PETRI