MEDIA INFORMATION

Vi udgiver vores nyhedsbrev GUEST magazine ni gange årligt, seks udgivelser på dansk og tre på engelsk. Nyhedsbrevet beskæftiger sig med brancheaktuelle emner, orienterer om forestående events og arrangementer, men også produktnyheder og ikke mindst de seneste nyansættelser og udnævnelser.

Kort sagt holder vi fokus på, hvad der er relevant for dig som enten er i hospitality branchen eller blot interesserer dig for den. Særligt det engelsksprogede nyhedsbrev vil have fokus på Skandinaviens aktører, større transaktioner, samt hvad der ellers måtte have interesse for en international operatør eller investor.

ANNONCERING OG DEADLINES

Nyhedsbrevet giver mulighed for tre typer bannerannoncering. Se de forskellige muligheder i PDF’en, som du kan downloade her eller ved at klikke på knappen herunder.

I PDF’en fremgår deadlines og udgivelsesdatoer ligeledes for hele 2021.

DOWNLOAD MEDIA INFORMATION (PDF)

DISTRIBUTION

Nyhedsbrevet udsendes til beslutningstagere i hospitality branchen samt i branchen, som naturligt har en interesse for vores branche. Det omfatter investorer, operatører, mæglere, ejendomsselskaber, finansieringsinstitutter, banker og pensionskasser.

Abonnenterne vælger selv om de vil abonnere på det danske eller det engelske nyhedsbrev.

Kontakt din konsulent i Telling & Nesager for at reservere plads eller kontakt info@tellingnesager.com