Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Du er også velkommen til at abonnere på vores nyhedsbrev eller følge os på dit foretrukne sociale medie. Nedenfor finder du direkte link til vores profil på Linkedin, Facebook og Instagram.

TELLING & NESAGER
Gammel Strandvej 16
DK- 2990 Nivaa
CVR 3735 2411

Tlf.: +45 7070 7780
Email: info@TellingNesager.com

MØD VORES PARTNERE

MICHAEL TELLING
MICHAEL TELLINGPARTNER
Mobil +45 2279 8181

Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen.

Derudover har han bestredet mere administrative, strategiske roller inden for marketing, men også som koncernchef for skandinaviske First Hotels, og er samtidig grundlægger og tidligere ejer af International Quality Assurance i Schweiz, som beskæftiger sig med målinger af kvalitet og udvikling af servicekoncepter og gæsteoplevelser i hotel- og restaurationsbranchen.

Netop kvalitet, service og attention-to-detail har sikret Michael anerkendelse også internationalt for sin evne til at udvikle unikke koncepter og herudfra lancere eller relancere hoteller til umiddelbar succes.

Endelig deltager Michael aktivt i den internationale debat omkring særligt kvaliteten i gæsteoplevelsen og gæsternes forventninger til morgendagens hotel med talrige artikler og foredrag.

PREBEN NESAGER
PREBEN NESAGERPARTNER
Mobil +45 2724 2724

Godt hjulpet af mere end 1.000 nøje udvalgte kolleger i Danmark og Sverige har Preben Nesager over 40 år virkeliggjort de ambitioner og krav, Comwell (tidligere Scanticon) stillede sig selv, nemlig at tilføre hotelbranchen noget nyt og epokegørende.

Som koncernchef i mere end 36 år har Preben Nesager konsekvent arbejdet med konceptudvikling og design, som hånd i hånd med medarbejderudvikling har bragt Comwell frem til en førende position på både konference- og spa/resort-hotelmarkedet – senest med åbningen af det HAY-designede Comwell Aarhus med 240 værelser.

Comwell består i dag af 17 hoteller og Danmarks største konferencecenter, Comwell Copenhagen ved Bella Sky. En lang periode har kravene til omstillingsparathed i op- som nedgangstider været udtalte. Nye koncepter har kontinuerligt skullet udvikles for at imødekomme nye krav, nye tendenser.

Preben Nesager har desuden arbejdet for større internationale virksomheder i etablering af deres uddannelsescentre/hoteller samt på vegne af internationale offentlige institutioner medvirket til afgørende beslutninger om etablering af kulturhuse og/eller hoteller.
Gennem det lange forløb har der desuden været afsat tid og ressourcer til etablering af internationale relationer og organisationer, såsom International Association of Conference Centres (IACC). Preben Nesager deltog, på vegne af Comwell, i den europæiske opstart af hotelvirksomheden Dolce, som nu er overtaget af Wyndham Hotels and Resorts.

Etableringen af de mange hoteller har givet Preben Nesager omfattende viden, bl.a. i forhold til kontraktforhandlinger af enhver relevant karakter.

JOHN ANKJÆR
JOHN ANKJÆRPARTNER, TN FINANCIAL SERVICES, TN ASSET & PROPERTY MANAGEMENT AND TN OPERATIONAL SERVICES
Mobil +45 5115 5610

TN FINANCIAL SERVICES, TN ASSET & PROPERTY MANAGEMENT AND TN OPERATIONAL SERVICES

I spidsen for TN Financial Services, for TN Asset & Property Management og for TN Operational Services står John Ankjær. Han har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomien, hvor han har haft det ledelsesmæssige og økonomiske ansvar inden for drift og innovation af mange forskellige virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien.

Derudover har han i 9 år arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling.

John Ankjær er uddannet revisor, men har siden 1987 været aktiv i hotel- og oplevelsesindustrien. Han har mange års erfaring fra stillinger som hoteldirektør for enkeltstående hoteller, ligesom han i næsten 10 år har været ansat som direktør i Scandic med ansvar for flere hoteller i koncernen.

John har været ansat som direktør i Atletion A/S, der tidligere drev bl.a. Aarhus Stadion og Ceres Arena, og har endvidere ad flere omgange været selvstændig erhvervsdrivende i hotelbranchen med ejerskab af Hotel Ritz i Aarhus samt Aarhus Hotel Guldsmeden.

I Colliers International blev John ansat til at varetage specialiserede løsninger indenfor køb-salg-leje-vurdering-management og franchiseløsninger af hotelejendomme i Danmark, og han har de seneste 9 år været en del af Nordic Hotel Consulting som Senior Konsulent inden for hotelrådgivning, vurderinger, analyser, interim drift m.v.

John arbejder ud fra kontorer i såvel Aarhus som København.

PIA BØGESKOV
PIA BØGESKOVPARTNER, TN CONCEPT & DESIGN
Mobil +45 2518 6023

TN CONCEPT & DESIGN

Pia har mere end 30 års erfaring som F&B specialist inden for hospitality og contract catering. Hun har været ansvarlig for udvikling af alle typer af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder.

Viden om trends og tendenser har for Pia altid været en naturlig del af helhedsløsningen for at skabe bæredygtige driftsløsninger med fremtidsperspektiv og dokumenterede driftsresultater.

Pias erfaring inden for serviceoplevelsen sammenholdt med den operationelle F&B erfaring startede i den københavnske restaurant- og hotelbranche i slutningen af 80’erne med stillinger som restaurantchef og salgschef.

Herefter fulgte en tid som selvstændig i Grækenland. Hjemme i Danmark igen fulgte udgivelser af kogebøger, og hun var fast klummeskribent på Smag & Behag. Derefter startede konceptudviklingsopgaverne for bl.a. contract cateringbranchen – senest i Compass Group Danmark. Her har Pia bl.a. udviklet koncepter til de største danske virksomheder, implementeret kendte highstreet-brands og ikke mindst været en del af det globale netværk omkring koncept- og trendudvikling for Centres for Excellence i Compass Group. Det internationale netværk og viden omkring segmenter, kulturer og generationer har altid været en del af Pias arbejde med koncept og design.

RAW IT
RAW ITASSOCIERET PARTNER, TN IT AND TECHNICAL SUPPORT
Telefon +45 7010 1120

TN IT & TECHNICAL SUPPORT

RAW IT startede med en ambition om, at levere IT-konsulenter til virksomheder, der ikke selv havde den fornødne kompetence, eller blot ønskede at outsource opgaverne.

I dag er vi et stærkt team af specialiserede eksperter, som står klar til at bistå med alle opgaver, store som små, indenfor hospitality IT og tekniske løsninger.

KONTAKT OS

TELLING & NESAGER HOSPITALITY map