MØD VORES TEAM

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Du er også velkommen til at abonnere på vores nyhedsbrev eller følge os på dit foretrukne sociale medie. Nedenfor finder du direkte link til vores profil på Linkedin, Facebook og Instagram.

TELLING & NESAGER
Lavendelstræde 17C, 3. sal
1462 København K.
CVR 3735 2411

Tlf.: +45 7070 7780
Email: info@TellingNesager.com

MICHAEL TELLING
MICHAEL TELLINGPARTNER
Mobil +45 2279 8181
Email Michael.telling@TellingNesager.com

Michael har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen, men har også være koncernchef for norske First Hotels og drevet egen virksomhed i Schweiz.

JOHN ANKJÆR
JOHN ANKJÆRPARTNER, EJENDOMSUDVIKLING, MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING, ØKONOMIADMINISTRATION, DRIFTSOPTIMERING OG INTERIM MANAGEMENT
Mobil +45 5115 5610
Email John.ankjaer@TellingNesager.com

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. Derudover har han i ni år arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling.

PREBEN NESAGER
PREBEN NESAGERPARTNER
Mobil +45 2724 2724
Email Preben.nesager@TellingNesager.com

Godt hjulpet af mere end 1.000 nøje udvalgte kolleger i Danmark og Sverige har Preben over 40 år virkeliggjort de ambitioner og krav, Comwell (tidligere Scanticon) stillede sig selv, nemlig at tilføre hotelbranchen noget nyt og epokegørende. Preben har desuden rådgivet større internationale virksomheder og internationale offentlige institutioner.

PIA BØGESKOV
PIA BØGESKOVPARTNER, KONCEPTUDVIKLING
Mobil +45 2518 6023
Email Pia.bogeskov@TellingNesager.com

Pia Bøgeskov har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. Hun har været ansvarlig for udvikling af alle typer af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder. Viden om trends, tendenser og målgrupper har for Pia altid været en naturlig del af helhedsløsningen for at skabe bæredygtige driftsløsninger med fremtidsperspektiv og dokumenterede driftsresultater.

TRINE RAVN
TRINE RAVNPARTNER, FINANCIAL SERVICES
Mobil +45 7070 7780
Email Trine.ravn@TellingNesager.com
EA HEDEGAARD LARSEN
EA HEDEGAARD LARSENØKONOMIKONSULENT
Mobil +45 7070 7780
Email Ea.hedegaard@TellingNesager.com
TROELS RASMUSSEN
TROELS RASMUSSENPROJEKTKOORDINATOR
Mobil +45 7070 7780
Email Troels.rasmussen@TellingNesager.com
LONE MØLLER
LONE MØLLERREKRUTTERINGSKONSULENT
Mobile +45 2446 9064
Email Lone.moller@TellingNesager.com