Navnlig Navne er en fast klumme, hvor vi sætter spot på nogle af de rekrutteringer, der er sket ikke blot i vores egen men også relaterede brancher, eksempelvis ejendomsbranchen.

Helle Kristine Hedekær er tiltrådt som hotelchef på Gl. Brydegaard i nærheden af Helnæs på Fyn. Helle kommer senest fra en stilling som salgsansvarlig for Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg.

Peer H. Kristensen tiltræder den 1. april 2021 som direktør for Destination Vesterhavet. Peer i knap to år været CEO for Aarhus Airport og var før det, direktør for VisitAarhus.

Den 1. juni 2021 tiltræder Christina Jørgensen rollen som til administrerende direktør for Freja Ejendomme, hvor hun afløser Karen Mosbech. Christina har en solid erfaring i ejendomsbranchen, senest fra MT Højgaard, hvor hun var direktør for Projektudvikling & OPP.

Den 1. april 2021 starter Klaus Johansen som Commercial Director i Scandic Hotels. Han bliver således ansvarlig for alle kædens aktiviteter indenfor salg, revenue management, marketing og booking. Klaus har en fortid i Scandic, men kommer senest fra Green Hat People.

Kari Brandsgård er netop startet som direktør på det nyrenoverede Jørgensens Hotel i Horsens. Kari har de seneste godt seks år bestridt en tilsvarende stilling på herregården Haraldskær ved Vejle, som er en del af Sinatur Hotel & Konference.

Den 1. februar 2021 er Ole Andersen tiltrådt som administrerende direktør for Dyrehavsbakken i Klampenborg. Han har tidligere være CEO for Danhostel Danmarks Vandrerhjem og før det, Vice President, Sales & Marketing i Wonderful Copenhagen.

Edel Clausen får den 1. marts 2021 som det overordnede ansvar for udviklingen af alle kommercielle aktiviteter ved Kongernes Samling Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus. Samtidig bliver hun daglig leder af Koldinghus. Edel har det seneste års tid være Hotel Manager på Zleep Hotel Billund Airport.

Den 1. februar 2021 er Ole Olsen tiltrådt som direktør og COO for Lübker Golf & Spa Resort på Djursland. Ole kommer senest fra Scandic Hotels, hvor han har været direktør for deres hotel i Sønderborg og senest Scandic Aarhus Vest.

Helle Hedekær

Helle Hedekær

Klaus Johansen

Ole Andersen

Ole Andersen

Jesper Stubgaard bliver Copenhagen Admiral Hotels nye General Manager den 1. februar 2021 efter Midstar overtog hotellet tilbage i november 2020. Jesper kommer senest fra en tilsvarende stilling på Hotel Skt. Petri i København, en del af Nordic Hotels & Resorts.

Nikolaj Tamakloe er valgt til at skulle åbne Zoku Copenhagen som General Manager. Hotellet er beliggende ved siden af DR Byen på Amager og åbner den 1. april. Læs i øvrigt artiklen om Zoku’s to grundlæggere her i nyhedsbrevet.

Mogens Jørgensen bliver General Manager på Scandic’s seneste satsning, Scandic CPH Strandpark ved Københavns Lufthavn. Mogens kender Scandic brandet godt og kommer senest fra en tilsvarende stilling på Scandic Sydhavnen.

Jesper Stubgaard

Karina Living, som var valgt til at skulle åbne GM Comfort Hotel Copenhagen Airport ligeledes ved Københavns Lufthavn, bliver nu i stedet Head of Administration for Squaremeter, et københavnsk ejendomsudviklingsselskab. Med Karinas baggrund er hun ligeledes valgt til at være Pre-opening Manager på Squaremeters seneste kontorhus, The Archive House på Vesterbro.

I transportbranchen er Niels Hemmingsen blevet udnævnt til administrerende direktør for Aalborg Lufthavn. Niels kommer senest fra en stilling som driftsdirektør i flyselskabet SAS. Tiltrædelsen sker samtidig med, at BaneDanmark lancerer direkte togforbindelse til landets tredjestørste lufthavn, med direkte forbindelse til det jyske hovedjernbanenet.

Brian Thorsted Hansen bliver ny koncernchef for det norske færgeselskab Fjord Line, som blandt andet har en række ruter til Hirtshals i Nordjylland. Brian kommer senest fra en stilling som Vice President, Head of Business Unit Group Passenger i DFDS.

Fra ejendomsbranchen tiltræder Rutger Arnhult til marts rollen som bestyrelsesformand for Castellum, Sveriges største børsnoterede ejendomsselskab. Rutger fratræder samtidig sin stilling som CEO for ejendomsselskabet Klövern.

Karina Living