En Michelinkok på bogen

Rekruttering i hotelindustrien har aldrig været mere udfordret. Telling & Nesager støtter branchen ved at fokusere vores rekruttering på stærke og erfarne hotelledere. Det gælder også kapaciteter inden for gastronomien, der har stigende betydning i hotelverdenen. Eksempelvis har vi en Michelinkok på bogen!

Rekruttering i hotelbranchen har aldrig været mere udfordret. Den generelle mangel på kvalificeret personale kombineret med stor investering i hotelkapacitet og flere nye og tidssvarende hotelkoncepter, ikke mindst i hovedstaden, stiller fornyet krav til både lederskab og faglig erfaring.

Telling & Nesager var som partner med til at lægge den bredde hospitality-rekruttering online på JOMP.dk i 2020. I dag fokuserer vi derfor vores kræfter på at rekruttere stærke og erfarne hoteldirektører samt andre kapaciteter inden for management. Vi er kendt både for vores “store sorte bog” med executives, der aktuelt søger nye udfordringer, samt for at kunne spotte de rette talenter på markedet til de rette ledige stilling som del af vores udadvendte headhunting-virksomhed.

Telling Nesager jomp

Hotelvirksomhed kræver i dag langt mere sammensatte lederkompetencer fra hele oplevelsesøkonomien. Gastronomien har eksempelvis i de senere år forandret branchen. Der er ingen tvivl om, at gastronomiske toptalenter fremover kommer til at tegne udviklingen både hvad angår landets hoteller, attraktioner, restauranter og mødedestinationer.

Det er derfor måske næppe nogen overraskelse, at vores ”store sorte bog” for tiden også indeholder en Michelinkok, som søger den helt rette partner – eller helt rette danske destination – til sit næste gastronomiske livskapitel. Med kærlighed til det innovative nordiske køkken samt gastronomisk udsigt til verden, har den unge Michelinkok allerede sat dagsordenen både i ind- og udland i en tid, hvor autenticitet, bæredygtighed og det gode kulinariske håndværk er nøglebegreber i branchens omstilling.

At kunne skabe synergi mellem de skarpeste ledere i hotelindustrien og de mest visionære gastronomiske talenter bliver en af branchens næste store udfordringer – og gevinster. Så skulle du mangle en Michelinkok – eller anden topkapacitet inden for oplevelsesøkonomien – så kontakt Preben Nesager eller Michael Telling for videre dialog og inspiration.

Preben Nesager: telefon 2724 2724 eller email preben@tellingnesager.com
Michael Telling: telefon 2279 8181 eller email michael@tellingnesager.com