• Sales Services

  – jeres direkte vej til promovering og salg i Skandinavien

TN Sales Services er jeres garanti for den stærkeste repræsentation på det skandinaviske marked
– med målrettede handlingsplaner og aktiviteter, der giver jer de bedste muligheder for at styrke jeres position i Norden.

Vores eksperter er førende på deres felt og udrustet med et solidt netværk, indgående branche- og kulturkendskab og årelang erfaring med salg og marketing på det
internationale hotelmarked. Det giver jer giver et afgørende forspring i kontakten til nye, potentielle samarbejdspartnere og kunder i de nordiske lande.

Med TN Sales Services bringer vi jer i spil i Skandinavien – så I kan bringe Skandinavien i spil på jeres destinationer. TN Sales Services henvender sig til
4- og 5-stjernede internationale hoteller og hotelkæder.

Ursula C. Rol,
PARTNER, TN SALES SERVICES

Ursula er hollandsk statsborger og har beskæftiget sig med salg hele livet, heraf de seneste 12 år i hotelbranchen i Skandinavien. Hun har således arbejdet med en række fremtrædende hoteller herunder i Nordic Choice Hotels i 6 år og her beskæftiget sig med alle kundesegmenter her hjemme såvel som i udlandet. Senest har Ursula sammen med Mette Heckmann fokuseret på salgsrepræsentation og vil fortsætte og intensivere denne indsats i rollen som partner for TN Sales Services.

Læs mere om Ursula C. Rol

Efter afsluttet uddannelse startede Ursula i telebranchen, som erhvervssælger hos Unitalk og gik herefter til en rolle som Sales Developer hos Mobilix/Orange inden hun blev Regional Sales Manager for Realtime, med ansvar for Teleoperatører i BENELUX og Kroatien. I 2005 startede Ursula hendes karriere i hotelbranchen, hvor hun tiltrådte en stilling som Director of Sales & Marketing på Clarion Hotel Copenhagen – hos en af Skandinaviens førende hotelkæder, Nordic Choice Hotels.

I 2011 startede hun sammen med Mette Heckmann HERO Partners, som beskæftiger sig med salgs- og marketingrepræsentation for danske hoteller. Opgaverne består blandt andet af salgsoptimering, strategiudvikling og -justering, salgstræning og direkte salg. Derudover tilrettelægger hun fam trips, site inspektions og repræsentationsdeltagelse på messer og workshops.

Mette Heckmann,
PARTNER, TN SALES SERVICES

Mette har gennem en lang årrække arbejdet med salg og marketing indenfor hotelbranchen i Skandinavien. Hun har således bestridt flere ledende stillinger for blandt andet Hotel d’Angleterre i København og Nordic Choice Hotels og herigennem arbejdet indgående med alle kundesegmenter både nationalt og internationalt. Senest har Mette udelukkende arbejdet med salgsrepræsentation med særligt fokus på danske hoteller. Hun er således særdeles godt rustet til ligeledes at repræsentere de internationale hoteller i Skandinavien som bliver hovedfokus for TN Sales Services.

Læs mere om Mette Heckmann

Efter Mette havde færdiggjort sin uddannelse hos Hotel- og Restaurantskolen startede hun hos Topcon Conference Service inden hun kom til Remmen Hotels, som blandt andet omfattede Hotel d’Angleterre i København. Herefter gik turen til Grand Park Hotel i Korsør inden hun kom til en at Skandinaviens førende hotelkæder, Nordic Choice Hotels med særligt ansvar for erhvervsbureauer og MICE inden hun overtog salgsansvaret for hele det danske marked.

I 2011 startede hun sammen med Ursula C. Rol HERO Partners, som beskæftiger sig med salgs- og marketingrepræsentation for danske hoteller. Opgaverne består blandt andet af salgsoptimering, strategiudvikling og -justering, salgstræning og direkte salg. Derudover tilrettelægger hun fam trips, site inspektions og repræsentationsdeltagelse på messer og workshops.

Med TN Sales Services får i

 • Udarbejdelse af en skræddersyet handlings- og aktivitetsplan for repræsentation i Skandinavien
 • Identificering af og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og kunder i Skandinavien – med henblik på at præsentere hotellet/hotelkæden og etablere en dialog, der kan føre til øget kendskab og forretning
 • Planlægning af events og fam trips
 • Daglige salgsaktiviteter og marketingtiltag (bl.a. sale calls, direct mailing og nyhedsbreve)
 • Ajourføring med udvikling og tendenser
 • Adgang til research og markedsanalyser
 • Månedlig rapportering

Vi formidler samtidig kontakt til

 • Rejsearrangører
 • Corporate event-arrangører
 • Lokale forretningsagenter
 • Konferencearrangører
 • Administrative assistenter
 • High-end-fritidsarrangører
 • Underholdningsagenter
 • Livsstilsvirksomheder

TN Sales Services bygger på

Erfaring og ekspertise

Viden er vores vigtigste værktøj. Vi trækker på mere end 30 års international erfaring med B2B-salg og –markedsføring og kender high end-markedet som kun få. Hertil er vi blandt de eneste i Norden, der tilbyder skræddersyet salgsservice til eksklusive hoteller og hotelkæder specifikt.

Netværk og dialog

Den gode kontakt er alfaomega i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på at pleje og aktivere vores stærke netværk og holde løbende, tæt kontakt med jer undervejs i vores samarbejde. Af samme grund er vi altid nemme at få fat i – på både mail og telefon.

Kulturforståelse og -kendskab

Vi kender den skandinaviske kultur fra nærmeste hold og ved, hvad de forskellige nordiske kundegrupper lægger vægt på, når de rejser. Det gør os i stand til at give jer nuanceret rådgivning og målrette vores tiltag, så I bliver repræsenteret og informeret på et kvalificeret grundlag.

Kreativitet og nyskabelse

Vores mål er jeres succes. Og vi er ikke bange for at bevæge os ud ad utraditionelle veje for at nå dertil. I branchen er vi kendt som dem, der tør tænke kreativt, friskt og anderledes.

Udvikling og tendenser

Rejsebranchen er i konstant bevægelse. Derfor sætter vi en ære i at holde os opdateret via diverse medier og informationskanaler, så vi altid er ajour med tidens nyeste udvikling, viden og tendenser – og kan holde jer orienteret om, hvad der rykker og rør sig på de nordiske breddegrader.

Pris:

Udregnes på baggrund af en individuel behovsanalyse.

KONTAKT

URSULA C. ROL,
PARTNER, TN Sales Services
Mobil: +45 2710 0910
E-mail: Ursula@TellingNesager.com

KONTAKT

METTE HECKMANN
PARTNER, TN Sales Services
Mobil: +45 5355 6422
E-mail: Mette@TellingNesager.com