• Manpower &
    Training

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.

Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

METTE RAVN ARNOLD,
PARTNER, TN MANPOWER & TRAINING

Mette har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med HR og rekruttering og har således erfaring med alle discipliner inden for rekruttering, outplacement, karriereplanlægning og lederudvikling. Derudover har hun de seneste år undervist i certificeringer af Extended DISC profilen, Evne-tests samt teamanalyser. Mette har således den helt rette baggrund for at stå i spidsen for TN Manpower & Training.

Læs mere om Mette Ravn Arnold her

Efter Mette havde færdiggjort sin bachelor i HR Management, startede hun hos Maersk Data som HR konsulent. Herefter gik turen forbi Microsoft Development Center Copenhagen, som Recruitment Lead og Acta Kapitalforvaltning, inden hun i 2008 startede som selvstændig i virksomheden Arnold & Ulv. Her har hun blandt andet beskæftiget sig med personaleadministration, rekruttering og fungeret som interim personalechef for udvalgte kunder.

Udover at være Telling & Nesager’s HR ekspert, banker Mette’s hjerte for en række velgørende formål. Blandt andet inden for outplacement og hjælp til jobsøgning, og desuden som supporter og aktiv frivillig i Rhodes Animal Welfare Society og på Inge’s Kattehjem.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE:

Rekruttering & Executive Search

Står du over for at skulle rekruttere en hoteldirektør eller måske en hel ledergruppe, eller ønsker du at sikre  fornyede kræfter til din eksisterende ledergruppe, så tilbyder vi identificering af kvalificerede kandidater ud  fra vores omfattende netværk i branchen samt rekrutteringserfaring. Vi tilbyder desuden kompetent  assistance indenfor onboarding, personale- og teamudvikling, profilidentificering etc.

Træning/uddannelse

Typisk på baggrund af vores kvalitets- og gæsteoplevelsesanalyser tilrettelægger vi om nødvendigt et trænings- og uddannelsesforløb, som sikrer, at dit personale er rustet til at levere de forbedringer, som du forventer. Eksekveringen foretages enten af os selv eller af udvalgte samarbejdspartnere, som specialiserer sig på netop dette område.

Interim Management

Hvis behovet er en generel optimering af driften, eller du måske ønsker en interim management-løsning i en kortere eller længere periode, tilbyder vi analysering af potentialet for driftsoptimering samt påtager os driftsansvaret, herunder rekruttering af general manager.

Profilidentificering, ledergruppe- eller teamudvikling

Gennem mangeårig erfaring såvel som ved brug af effektive og valide analyseværktøjer, hjælper vi med at  sætte eller optimere teams til deres fulde potentiale. Nydannede ledergrupper, bestyrelser og øvrige  teams, kan med fordel identificere styrker, skævheder og konsensus og på den måde sikre  motivation, fælles kurs og resultater.

Executive Search

General Manager

Adina Apartment Hotels are a global apartment hotel brand that offers guests a comfortable and personal accommodation option where they can truly feel at home.

→ Læs mere og ansøg her

Booking & Revenue Manager til Hotel Sanders i København  – BESAT!

Udadvendt, passioneret og kreativ Booking & Revenue Manager til Københavns nyåbnede boutique hotel, Hotel Sanders med tiltrædelse snarest muligt

→ Læs mere og ansøg her

Direktør til Nobis Hotel Copenhagen – BESAT!

Passioneret og kvalitetsbevidst direktør til Danmarks nye, contemporary luksushotel – Nobis Hotel Copenhagen

→ Læs mere og ansøg her

Centerleder Musholm – BESAT!

Erfaren Centerleder, med flair for drift, søges til Musholm Ferie – Sport – Konference i Korsør.

→ Læs mere og ansøg her

Daglig leder til Kurbad Limfjorden – BESAT!

Selvkørende, ambitiøs og idérig daglig leder til Kurbad Limfjorden, søges. Med naturlig sans for service og hænderne skruet helt rigtigt på

→ Læs mere og ansøg her

Pre-opening Manager/General Manager – BESAT!

Experienced and visionary Pre-opening Manager/General Manager for ambitious
new hotel project in Denmark

→ Læs mere og ansøg her

VISIONÆR OG FORRETNINGSORIENTERET HOTELDIREKTØR TIL HOTEL MED EN FORTÆLLING – BESAT!

Det er nye tider for Hotel Randers. Derfor søger vi den kulturbærende ambassadør, som erfaren forretningsmand og forgrundsfigur skal videreføre vore stolte traditioner, såvel som skabe nytænkende, ekspansive og visionære, fremtidige udviklingstiltag.

→ Læs mere og ansøg her

ADMINISTRERENDE DIREKTØR TIL NORDALS RESORT, SØNDERJYLLAND/NORDTYSKLAND – BESAT!

Administrerende direktør søges etableringen af et nyt resort på Nordals beliggende i området mellem Lillebæltskysten i øst og oplevelsesparken Universe Science Park i vest.

I samarbejde med LOHFF Management Consultants A/S søger Telling & Nesager en administrerende direktør med overblik og gode lederegenskaber. Herunder en god forretningsmæssig forståelse og erfaring fra arbejde med strategiske og ledelsesmæssige indfaldsvinkler. Direktøren har – over for bestyrelsen – det overordnede ansvar for klargøring af Nordals Resort til et salgbart projekt over for potentielle investorer.

→ Læs mere og ansøg her

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Mette Ravn Arnold, TN Manpower & Training på mobil: +45 6116 4400 eller e-mail: arnold@TellingNesager.com

METTE RAVN ARNOLD
PARTNER, TN Manpower & Training

Kontakt os

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Kontakt os

Vil du have inspiration, nyheder og cases?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld dig nu