Loading...
Manpower and Training 2018-01-18T10:33:07+00:00

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.

Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

METTE RAVN ARNOLDPARTNER, TN MANPOWER & TRAINING

Mette har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med HR og rekruttering og har således erfaring med alle discipliner inden for rekruttering, outplacement, karriereplanlægning og lederudvikling. Derudover har hun de seneste år undervist i certificeringer af Extended DISC profilen, Evne-tests samt teamanalyser. Mette har således den helt rette baggrund for at stå i spidsen for TN Manpower & Training.

Efter Mette havde færdiggjort sin bachelor i HR Management, startede hun hos Maersk Data som HR konsulent. Herefter gik turen forbi Microsoft Development Center Copenhagen, som Recruitment Lead og Acta Kapitalforvaltning, inden hun i 2008 startede som selvstændig i virksomheden Arnold & Ulv. Her har hun blandt andet beskæftiget sig med personaleadministration, rekruttering og fungeret som interim personalechef for udvalgte kunder.

Udover at være Telling & Nesager’s HR ekspert, banker Mette’s hjerte for en række velgørende formål. Blandt andet inden for outplacement og hjælp til jobsøgning, og desuden som supporter og aktiv frivillig i Rhodes Animal Welfare Society og på Inge’s Kattehjem.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

REKRUTTERING & EXECUTIVE SEARCH

Står du over for at skulle rekruttere en hoteldirektør eller måske en hel ledergruppe, eller ønsker du at sikre  fornyede kræfter til din eksisterende ledergruppe, så tilbyder vi identificering af kvalificerede kandidater ud  fra vores omfattende netværk i branchen samt rekrutteringserfaring. Vi tilbyder desuden kompetent  assistance indenfor onboarding, personale- og teamudvikling, profilidentificering etc.

TRÆNING / UDDANNELSE

Typisk på baggrund af vores kvalitets- og gæsteoplevelsesanalyser tilrettelægger vi om nødvendigt et trænings- og uddannelsesforløb, som sikrer, at dit personale er rustet til at levere de forbedringer, som du forventer. Eksekveringen foretages enten af os selv eller af udvalgte samarbejdspartnere, som specialiserer sig på netop dette område.

TEAMUDVIKLING

Skab optimal synergi og stærkt samspil for dit hold. Undgå silotænkning og se ejerskab og engagement via højnet menneskeforståelse, medarbejder- og gæsteoplevelse. Gennem mangeårig indsigt, såvel som ved brug af effektive og valide analyseværktøjer og personprofiler, hjælper vi med at sætte, og optimere, teams, til deres fulde potentiale. Nydannede ledergrupper, bestyrelser og øvrige teams, kan med fordel identificere styrker, skævheder og konsensus og på den måde sikre motivation og fælles kurs. For etablerede grupper, kan bevidst teamudviklingsarbejde også gøre den afgørende forskel for det målrettede samspil, den optimale trivsel og de helt unikke resultater.

OUTPLACEMENT

Styrk din organisation og omdømme ved at håndtere alle processer med høj kvalitet. Ikke mindst de mere vanskelige, såsom fratrædelser og afskedigelser. Ved kendskab til mennesker, markedet, kommunikation og netværk, afhjælper vi gennem dialog og konkret rådgivning, udfordringer i forbindelse med karriere- og sporskifte. Må du beklageligvis sende en skattet medarbejder videre i sit arbejdsforløb, kan vi med fordel være behjælpelige med at gøre transitionen så glat og smertefri, som muligt. Med respekt og forståelse for individualitet, hjælper vi med at åbne de rette døre og skabe grobund for klarhed, optimisme og muligheder.

MANPOWER

Kom nemt om de praktiske udfordringer ved at have ansat personale, undgå tidstung lavpraktik og undgå personalesager. Vi håndterer de forhåndenværende opgaver, når medarbejdere skal driftes, håndteres og nurses. Dette gøres gennem udarbejdelse af ansættelseskontrakter, løn- og ferieadministration for hver eneste medarbejder. Rådgivning omkring medarbejderpleje og -håndtering, overenskomst og ansættelsesretslige forhold samt adgang til vore administrative IT-systemer. Herudover, bidrager vi yderligere til det stærke samspil med assistance ved Den Gode MUS-proces, outplacement samt teamudviklingsseminarer.

HR MANAGEMENT

Din organisation fortjener en bevidst og kompetent medarbejderhåndtering. Herved får du det engagerede og motiverede hold, der møder hverdagens udfordringer med klasse, samspil og effektivitet. Vi afdækker, i samarbejde med dig og din virksomhed, dit behov for personalerelaterede aktiviteter og HR-ydelser. Dernæst giver vi dig adgang til rådgivning, branche- og fagmæssig ekspertviden, afprøvede koncepter samt stærke coaching kompetencer, i det begrænsede tidsomfang du har brug for, og med en derved tilpasset forbundet omkostning.

PERFORMANCE MENTORING/COACHING

Med den målrettede, personlige præsentation, sikres du de bedst mulige vilkår for succes i dit arbejdsliv. Du får en nænsom, men bestemt, coaching i livets vanskelige disciplin og finder det fokus, den energi og det drive, der kan tage din karriere til de nye højder den fortjener. I lighed med sportsverdenen, arbejdes der målrettet med at optimere og værdisætte præstationer, meritter og kompetencer. Gennem et kort, men intensivt, coachingforløb åbnes øjne for chancer, muligheder og karriereoptimering. Her findes der yderst relevant assistance ved personlig afdækning af potentiale, visionære sporskifter og større, hierarkiske kvantespring.

EXECUTIVE SEARCH

Økonomimedarbejder til Nobis Hotel Copenhagen

Struktureret, selvstændig og arbejdsom Økonomimedarbejder søges til Nobis Hotel Copenhagen.

→ Læs mere og ansøg her

General Manager – BESAT!

Adina Apartment Hotels are a global apartment hotel brand that offers guests a comfortable and personal accommodation option where they can truly feel at home.

→ Læs mere og ansøg her

Booking & Revenue Manager til Hotel Sanders i København  – BESAT!

Udadvendt, passioneret og kreativ Booking & Revenue Manager til Københavns nyåbnede boutique hotel, Hotel Sanders med tiltrædelse snarest muligt

→ Læs mere og ansøg her

Direktør til Nobis Hotel Copenhagen – BESAT!

Passioneret og kvalitetsbevidst direktør til Danmarks nye, contemporary luksushotel – Nobis Hotel Copenhagen

→ Læs mere og ansøg her

Direktør til Nobis Hotel Copenhagen – BESAT!

Passioneret og kvalitetsbevidst direktør til Danmarks nye, contemporary luksushotel – Nobis Hotel Copenhagen

→ Læs mere og ansøg her

Daglig leder til Kurbad Limfjorden – BESAT!

Selvkørende, ambitiøs og idérig daglig leder til Kurbad Limfjorden, søges. Med naturlig sans for service og hænderne skruet helt rigtigt på

→ Læs mere og ansøg her

Pre-opening Manager/General Manager – BESAT!

Experienced and visionary Pre-opening Manager/General Manager for ambitious
new hotel project in Denmark

→ Læs mere og ansøg her

VISIONÆR OG FORRETNINGSORIENTERET HOTELDIREKTØR TIL HOTEL MED EN FORTÆLLING – BESAT!

Det er nye tider for Hotel Randers. Derfor søger vi den kulturbærende ambassadør, som erfaren forretningsmand og forgrundsfigur skal videreføre vore stolte traditioner, såvel som skabe nytænkende, ekspansive og visionære, fremtidige udviklingstiltag.

→ Læs mere og ansøg her

ADMINISTRERENDE DIREKTØR TIL NORDALS RESORT, SØNDERJYLLAND/NORDTYSKLAND – BESAT!

Administrerende direktør søges etableringen af et nyt resort på Nordals beliggende i området mellem Lillebæltskysten i øst og oplevelsesparken Universe Science Park i vest.

I samarbejde med LOHFF Management Consultants A/S søger Telling & Nesager en administrerende direktør med overblik og gode lederegenskaber. Herunder en god forretningsmæssig forståelse og erfaring fra arbejde med strategiske og ledelsesmæssige indfaldsvinkler. Direktøren har – over for bestyrelsen – det overordnede ansvar for klargøring af Nordals Resort til et salgbart projekt over for potentielle investorer.

→ Læs mere og ansøg her

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Mette Ravn Arnold, TN Manpower & Training på mobil: +45 6116 4400 eller e-mail: arnold@TellingNesager.com

METTE RAVN ARNOLD
PARTNER, TN Manpower & Training