Loading...
Concept & Design 2018-01-16T22:27:43+00:00

Koncept og design bliver ofte undervurderet på det skandinaviske marked, selvom det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele.

Vi skaber grundlaget for disse processer og rådgiver og bistår hele vejen, både når det gælder koncept og indretning for det enkelte produkt, men også når det gælder koncept og strategi for en hel destination, som måske ønsker at blive mere attraktiv for branchen generelt.

KONCEPTUDVIKLING

Vores konceptudviklingsmetodik er unik i branchen, hvor vi har mulighed for at tilrettelægge hele konceptet fra undfangelsen og ydermere være med på sidelinjen under driftsopstarten. Med andre ord kan vi bidrage til at sikre, at jeres tanker og visioner bliver ført helt ud i livet, herunder tilpasset de særlige krav og forventninger, der kan være på de skandinaviske markeder. I lige så høj grad tilbyder vi tilpasning af eksisterende koncepter før implementering i Skandinavien for at sikre en så succesfuld opstart og etablering som muligt. Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra jeres ønsker og behov.

Vi forestår eller bidrager til udviklingen af koncepter samt tilpasser eksisterende koncepter til det skandinaviske marked. Erfaringerne omfatter elementerne fastlæggelse af kort- og langsigtede succeskriterier, markedskendskab og -analyser, tendensanalyser, markeds- og prispositionering, konkurrentanalyser, målgruppeanalyser, fastlæggelse af serviceudbud og -niveau, udvikling af USPs, proof of concept, udarbejdelse af SOPs, kravspecifikation til hardware og software, FF&E- og SOE-definitioner og -beskrivelser, aktiv support under driftsopstart samt salg, marketing og PR-tilrettelæggelse og -eksekvering.

RENOVERING/INDRETNING

Står du over for at skulle renovere og/eller repositionere dit hotel eller restaurant? Her tilbyder vi alle de elementer, som kan være relevante og væsentlige i denne proces (se også afsnittet Konceptudvikling). Derudover tilbyder vi afholdelse af udbud blandt bygherrerådgivere, indretningsarkitekter samt FF&E fulfillment-specialister, tilrettelæggelse af renoveringsprocesser for tidsoptimering samt minimering af driftsforstyrrelser.

DESTINATIONSKONCEPTER

Vi arbejder aktivt med at gøre destinationer mere attraktive for yderligere investeringer i hoteller, restauranter og turisme generelt. Opgaverne strækker sig fra analyse af muligheder og forhindringer til konkret identificering og forhandling med mulige investorer og operatører.