• DIN SPARRINGSPARTNER

    Fra identificering af investeringsmuligheder, erhvervelse og finansiering, til konceptudvikling, driftsoptimering,
    træning og uddannelse.

Det kan vi hjælpe med

Asset & Property Management

Overvejer du at investere i hospitality-relateret ejendom i Skandinavien? Ønsker du at bygge selv eller overtage en eksisterende ejendom? Har du allerede ejendommen, men ønsker at finde den bedst egnede operatør? Har du brug for nye øjne på mulige finansieringsmuligheder?

OPERATIONAL SERVICES

Driften i ethvert selskab inden for hospitality er hjerteblodet, men samtidig også en kilde til konstante bekymringer og overvejelser. Med sammenlagt mere end 50 års driftserfaring ved vi om nogen det og bistår derfor gerne, både med de større beslutninger og med løbende evalueringer og forbedringer.

MANPOWER & TRAINING

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende. Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt.

SALES SERVICES

TN Sales Services er jeres garanti for den stærkeste repræsentation på det skandinaviske marked – med  målrettede handlingsplaner og aktiviteter, der giver jer de bedste muligheder for at styrke jeres position i  Norden. Vores service er målrettet for internationale hoteller og hotelkæder, som ser mulighederne i det  skandinaviske marked.

FINANCIAL SERVICES

TN Financial Service giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis. Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultatkommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter. Det hele, imens vi holder jeres regnskabsudgifter på et minimum.

RAW IT LØSNING

Overvejer du at outsource dine IT og teknik opgaver for at sikre stabilitet i driften og for altid at have den fornødne kompetence ved hånden? Så er Raw IT løsningen for dig.

CONCEPT & DESIGN

Koncept og design bliver ofte undervurderet på det skandinaviske marked, selvom det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele. Vi skaber grundlaget for disse processer og rådgiver og bistår hele vejen, både når det gælder koncept og indretning for det enkelte produkt, men også når det gælder koncept og strategi for en hel destination, som måske ønsker at blive mere attraktiv for branchen generelt.

Kontakt os

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Kontakt os

Vil du have inspiration, nyheder og cases?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Tilmeld dig nu